Sokak ortasında kadın katliamı   

29 yaşındaki 5 çocuk annesi Fadime Yılmaz, evinin önünde bıçaklı saldırıya uğradı. Yerdeki kan izlerinden kaçmaya çalıştığı anlaşılan talihsiz kadının katil zanlısı olarak marketçi F.Y. aranıyor.

Sivas Yenidoğan'da sokaktan geçenler, yerde kan izleri ve hemen ileride hareketsiz yatan bir kadın görünce durumu polise bildirdi.

Yapılan incelemede kanlar içerisinde yerde yatan ve hayatını kaybettiği belirlenen kadının 38 yaşındakiTuran Yılmaz ile evli olan Fadime Yılmaz olduğu tespit edildi. Yılmaz'ın olay yerinden yaklaşık 10 metre ötedeki bir apartman dairesinde oturduğu belirlendi. 

Kaçmaya çalıştı ama... 

Yılmaz’ın oturduğu binadan, hayatını kaybettiği yere kadar kan izleri ve ayakkabılarına rastlandı. Saldırıya uğrayan Yılmaz’ın kaçmaya çalıştığı anlaşıldı. Yapılan incelemede Yılmaz’ın vücudunun çeşitli yerlerinde 12 bıçak izine rastlandı. 

Şüpheli market sahibi 

Olayın duyulması üzerine sokağa gelen kadının yakınları sinir krizi geçirdi. Mahalle sakinlerinden Hüseyin Başçiftçi, sabah saatlerinde bağrışma sesleri duyduğunu daha sonra da yerde yatan kadını fark ettiklerini ancak olayı görenin olmadığını söyledi. Yapılan ilk incelemede sokak yakınlarındaki bir marketi işleten F.Y. şüpheli olarak aranmaya başlandı.