Siyer sınavı soruları cevap anahtarı açıklandı!

Siyer Sınavı 2019 yılında da yoğun ilgi görüyor. Siyer Sınavı soruları ve cevap anahtarı araştırılıyor. Başvurularını 3 Aralık ve 3 Şubat tarihleri arasında gerçekleştiren adaylar, 17 Şubat’ta sınava girdiler.

Sonuçlar Mart ayında açıklanacaktır.

SİYER SINAVI SORULARI CEVAPLARI AÇIKLANDI MI?

Siyer sınavı cevap anahtarı açıklandı. Haberimiz içerisinde bulunan link üzerinden cevap anahtarının tamamına ulaşabilirsiniz.

SINAV NASIL YAPILIYOR?

Yarışma dört kategoride olup yazılı test usulü ile yapılacaktır. Peygamber Sevdalıları Vakfı “O’nu oku, O’nu Yaşa Ödüllü Siyer Sınavı” yarışmasını organize eden yetkili üst kuruldur. Peygamber Sevdalıları Vakfı “O’nu oku, O’nu Yaşa Ödüllü Siyer Sınavı” yarışmasında ödül almaya hak kazanacak adayları belirlemek için yapılacak bilgi ölçme sınavıdır.

Peygamber Sevdalıları Vakfı’nın Temsilcilik/üye/gönüllülerin bulunduğu veya uygun görülecek sayıda sınava girecek yarışmacı ve gönüllü gözetmen bulunmasına bağlı olarak yazılı sınavı gerçekleştirilir. Yarışma, Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından, sivil toplum kuruluşları ile gönüllü kişilerin işbirliği ve katkısı ile organize edilmektedir.