Şevval'e 10 bıçak darbesi! Katil 6 sayfalık mektup yazdı, 12. kattan atladı

Psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Engin Yüce, kız arkadaşı Şevval Çiftçi'yi 10 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Cinayetin ardından Yüce, 6 sayfalık mektup bırakarak 12.kattan aşağıya atladı, yaşamını yitirdi.

SONER KAN

Adana Çukurova'da psikolojik sorunları olduğu öne sürülen Engin Yüce (31) ile kız arkadaşı Şevval Çiftçi (23) arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Yüce, mutfaktan aldığı bıçakla genç kadını 10 yerinden bıçakladı. Çiftçi, hayatını kaybederken, Yüce ise 6 sayfalık bir intihar mektubu yazıp, 12. kattan kendini aşağıya attı, yaşamını yitirdi. Sevgililerin cenazeleri, otopsi için morga kaldırıldı.

'AİLEM DE İŞİN İÇİNDE'

AKŞAM, Yüce'nin ölmeden önce kaleme aldığı 6 sayfalık mektuba ulaştı. O mektupta Yüce'nin, annesi Fatma Yüce ve Ömer Gök adlı bir başka şahsı da öldürmeyi planladığı, ancak bu eylemini gerçekleştirmediği ortaya çıktı. İntihar mektubunda ise "Ben asla böyle birisi değilim. Hiçbir zaman da olmadım. Hayatında karıncayı incitmemiş bir insanım. Lütfen beni kınamayın. Elbette ben de günahsız değilim, ancak bu kadarını hak etmedim" ifadesini kullandı. Kendisine komplo kurulduğunu, ailesinin de bu işin içinde olduğunu öne süren Yüce, "Ailem de işin içinde" notunu yazdı.

Katilin Şevval'i katlettikten sonra yazdığı 6 sayfalık mektuba AKŞAM ulaştı.