Sevgililer Günü'nde cinayet! İpek'i öldürüp kuyuya gömdü

Yaşar B., Sevgililer Günü'nde tartıştığı İpek Akgül'ü önce başından vurdu sonra da su kuyusuna gömdü. Vicdan azabı çeken Yaşar B., kendisini ihbar etti.

SONER KAN

Adana'nın Yumurtalık İlçesi'nde 14 Şubat Sevgililer Günü'nde, Yaşar B., sevgilisi İpek Akgül ile portakal bahçesinde tartıştı. Öfkesine hakim olamayan Yaşar B., yanında taşıdığı tabancasını çıkartıp, genç kadını başından vurup öldürdü; sonra da cesedini yakındaki bir tarlanın sulama kuyusunu gömdü. Bölgeden uzaklaşan Yaşar B., daha sonra vicdan azabı çekip kendini ihbar etti. Bu gelişme üzerine jandarma ekipleri, Yaşar B.'yi kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı.

CİNAYET SİLAHI BULUNDU

Zanlının yer tespitinin ardından, İpek Akgül'ün cansız bedeni de gömüldüğü yerden çıkartıldı. Bölgede inceleme yapan ekipler, Yaşar B.'nin olayda kullandığı tabancayı da yaklaşık 150 metre uzaklıktaki bir portakal bahçesinde buldu. Yaşar B.'nin jandarmadaki sorgusu sürerken İpek'in cenazesi ailesi tarafından teslim alındı. Kızının oyuncak ayısını kucağına alıp ağlayan Sihan Akgül, 5 gündür kızından haber alamadığını belirterek, "Benim kızım 'Sevgililer Günü'nden önce öldürüldü. Bu benim kızımın oyuncak ayısı, ona getirmiştim. İpek, bak kızım sana ayını getirdim" dedi.