Ukraynalı çift, 3 ay boyunca birbirine zincirli şekilde duracak

Ukraynalı çift, ilginç bir deneye imza attı. Kendilerini birbirine zincirleyen Alexander ve Victoria, 3 ay boyunca bu şekilde durarak rekor denemesi gerçekleştirecek. Genç çiftin bu hali ise Sen Çal Kapımı dizisindeki kelepçe sahnesini hatırlattı.

Ukraynalı çift, kendilerini üç ay boyunca birbirine zincirlemeye karar verdi. Alexander ve Viktoria, başkent Kiev'deki Unity heykelinin yakınında kendilerini zincirlemek için Sevgililer Günü'nü seçti.

Milliyet'te yer alan habere göre, çiftin şaşırtıcı deneyini denetleyen Ukrayna'nın ulusal rekor kayıt yetkilisi Vitaly Zorin, "Aşık çiftin avuç içleri sadece birkaç santimetre uzakta." ifadelerini kullanarak durumu betimledi.

Yetkililer, koronavirüs salgını sırasında kendi tecritlerine başlamadan önce Alexander ve Viktoria'nın "aklı başında" olduklarını doğruladı. Birçok kişinin karşı çıkacağı deneyle ilgili açıklamalarda bulunan Alexander ise, "Bir rekor denemesindeyiz. Bir zincir takıyoruz ve tüm halkalar kaynaklı. Son zincir, ulusal rekor kaydı mührü ile kapatılmış durumda. " dedi.

SEN ÇAL KAPIMI DİZİSİ GERÇEK OLDU

Alexander ve Victoria'nın zincirle birbirine bağlı şekildeki görüntüsü, Sen Çal Kapımı dizisindeki kelepçe sahnesini anımsattı.

Başrollerini Hande Erçel ve Kerem Bursin'in oynadığı Sen Çal Kapımı dizisi ilk bölümünde kelepçe olayı ile dikkat çekmişti. Hande Erçel'in hayat verdiği Eda Yıldız, bursunu kesen Serkan Bolat (Kerem Bursin)'tan intikamını ona kelepçe takarak almıştı ve bir gün boyunca kelepçe ile birbirlerine bağlı olarak geçirmek zorunda kalmışlardı

GÖRENLER HAYRETE DÜŞTÜ

Çiftin birlikte ilk sınavı, başkentten eve 550 kilometrelik bir taksi yolculuğu oldu.

Çift mola verdiklerinde, yol kenarındaki bir kafede kadın mı yoksa erkek tuvaletini kullanacaklarını seçmek zorunda kalarak kadın tuvaletini seçtiler ve kişisel alan olmadan hayatlarına başladıkları için duruma şahit olan temizlikçiyi şaşırttılar.

Mutlu çift, kolayca giyinmelerini ve soyunmalarını sağlayan yukarıdan aşağıya fermuarlı özel olarak geliştirilmiş kıyafetleri nasıl giydiklerini gösteren videoları sosyal medya hesaplarından yayınladı.

Yayınladıkları görüntüler ayrıca çiftin banyoda sırayla duş alma çabalarını ve çamaşır makinesine kıyafet koymaya çalışmalarını gözler önüne serdi. Alexander ayrıca zor koşullarda da olsa botlarını temizlemeyi başardı.

Romantik çift, üç ayı bu kadar yakın bir şekilde sürdürebileceklerinden emin olduklarını söylüyor. Eğer işler ters gider ve çift üç ay tamamlanmadan ayrılmaya karar verirse, onları ayırmak için acil servis uzmanlarına ihtiyaç duyacak.