Şaşkın avukat silahını arıyor!

Avukat U. Cem Yanar, Esenyurt'taki bir benzinliğin tuvaletinde silahını unuttu. 4 dakika sonra geri dönen ancak tabancasını bulamayan avukat, yabancı uyruklu 3 şüphelinin peşine düştü.

İHA

Avukat Ufuk Cem Yanar, daha önce defalarca cinayet ve kanlı saldırılarla gündeme gelen İstanbul Esenyurt'a kaybettiği silahını arıyor. Kocaeli'de yaşayan genç avukat, bir müvekkiliyle görüşmek için Esenyurt'a gitti. Tuvalet ihtiyacını karşılamak için akaryakıt istasyonuna giren Yanar, taşıma ruhsatlı tabancasını konsolun üstüne bıraktı. Elini yıkadıktan sonra aracına binen Yanar, 4 dakika sonra tabancasının yanında olmadığını fark edip geri döndü.

3 ŞÜPHELİ DE YABANCI!

Koyduğu yerde silahını bulamayan avukat, durumu benzinlik çalışanlarına anlattı. Güvenlik kamerası kayıtları izlendiğinde aynı dakikalarda yabancı uyruklu 3 kişinin tuvalete girdiğini ve şüpheli hareketler sergileyerek oradan uzaklaştığı görüldü. Polis merkezine giderek şikayette bulunan avukat Yanar, tabancasının herhangi bir suçta kullanılmasından korktuğunu söyledi. Şüpheli 3 kişinin de henüz bulunamadığını belirten Yanar, "Silahın ruhsat üzerindeki seri numarası sebebiyle suça karışıldığı zaman ilk muhatap ben olacağım. Yaralama veya cinayet işlenmesi durumunda mahkemede yargılanabilirim" dedi.