Karagül dizisi oyuncusu Saruhan Hünel sevgilisi Eda Sönmez'e uyguladığı şiddet magazin dünyasını adeta sarsmıştı. Ünlü oyuncuya gelen büyük tepkilerin ardından Karagül dizisinin yapımcısı Şükrü Avşar diziden ayırılıp ayrılmaması yönünde bir karar vermeye hazırlanıyor.
KAMPANYA BAŞLATILDI
PASCAL NOUMA RÖPORTAJINI YAYINLAYINCA DÖVDÜ
Kartal’daki Anadolu Adalet Sarayı’na giderek 6 aylık ilişkilerinde 5 kez şiddete uğradığını belirten Eda Sönmez, ilişkilerini noktaladığı oyuncu hakkında suç duyurusunda bulundu. Dilekçesinde darp edildiği süre içinde savcılığa başvurmayıp darp raporu da almadığını belirten Sönmez, “Mesleki kaygılar nedeniyle şikayetçi olmadım. Darp olayına ilişkin vücudumun çeşitli yerlerinin fotoğraflarını çektim, dosyaya sunacağım” dedi. Yaptığı röportajı sosyal medyada paylaşınca M. Saruhan Hünel’in önce telefonla hakaretler edip ardından da Üsküdar’daki evinde darp ettiğini iddia eden Eda Sönmez’in, “Kapıyı açar açmaz tekme ile vurmaya başladı. Yere düştüm, yüzümü kapattım. Bu şekilde vurmaya devam etti. Ağlayarak beni bırakması için yalvardım. Beni darp ettikten sonra belinin ağrıdığını söyledi” şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Sönmez, Hünel hakkında koruma ve uzaklaştırma kararı verilmesini talep ederek cezalandırılmasını istedi.
TWİTTER'DA DA KAMPANYA BAŞLADI
İşte o yorumlardan bazıları...
*Saruhan Hünel, tekmeleyerek dövmüş:/ bunun adı "erkeklik" değil
*Sözde erkek sözde oyuncu Saruhan Hünel'in son dayak olayı değil!Gücü anca kendinden güçsüzlere yetenler şerefsizdir.
*Saruhan Hünel'e o morarttığı gözün, patlattığı dudağın hesabı sorulmalı. Hem hukuken hem mesleki, izlemeyin dizisini falan ya.
*Muharrem Saruhan Hünel elleri kırılsın inşaAllah!
Hayvan ne istedin kafından!
Erkek misin sen kadına gücün yetiyor..
SARUHAN HÜNEL KİMDİR?
Saruhan Hünel 7 Ocak 1970 tarihinde İstanbul doğumludur.Anne tarafından Arap olan oyuncunun baba tarafından ise Selaniklidir.Hayata atılması İstanbul ilinde mankenlik yapmaya başlayarak olmuştur.Yine oyunculuğa adım attığı Şehirde İstanbul olmuştur.
Aslı Hünel kardeşidir babası ise Türkiye’de dans şampiyonu olmuş bir isimdir.Özellikle Aynalı Tahir dizişinle beraber Türkiye tarafından tanınan bir isim haline gelmiştir.Aynalı Tahir dizisi tam 5 yıl sürmüş ve bu dizide kötü adam rolünü canlandırmıştır.
Yakışıklılığı nedeniyle kızlar tarafından çok sevilen Saruhan Hünel boyu 1.80’dir kilosu ise 75-76 civarındadır.Büyük bir hayran kitlesine sahip olduğu bilinmektedir.
Oynadığı diziler:
1992 Gündüz Karanlığı
1993 Yasak Sokaklar
1993 Ufukta Bir Ağaç
1998 Aynalı Tahir
1999 Suat
2000 Milli Saraylarımız
2003 Melek
2006 Kaybolan Yıllar
2009 Aile Reisi (Konuk Oyuncu)