Sarhoş hırsızdan son sürat cinayet

Adana'da sevgilisiyle alkollü mekandan ayrılırken arkadaşının otomobilini izinsiz alan Sefa R., aşırı hızla motosiklete ve 3 araca çarptı. Motosikletli öldü, yaya kaçan zanlı yakalanıp tutuklandı.

SONER KAN

Adana'da alkollü halde arkadaşının aracını çalan İzzet Sefa R., aşırı hızla çarptığı motosiklet sürücüsünü öldürdü. Cinayet gibi kaza Seyhan'da yaşandı. Üniversiteli İzzet Sefa R. (21), sevgilisi Bahar T. (20) ve arkadaşlarıyla bir mekanda buluştu. Gruptakiler yemek yiyip alkol aldı. Bahar T. eve gitmek için kalktı; bu sırada İzzet Sefa R. de aynı masadaki Ezgi M.'nin otomobilinin anahtarını izinsiz şekilde valeden aldı.

'SAATE BAKARKEN GÖRMEDİM'

Sevgilisini eve bırakmak için çalıntı araçla yola çıkan zanlı, Mustafa Kemal Paşa Bulvarı'nda aşırı hızla kavşağa girdi; kontrolden çıkan araç önce motosikletli Ziyad S.'ye (33), sonra da 3 otomobile çarptı. Ziyad S., başını asfalt zemine sert şekilde vurarak hayatını kaybetti. Otomobillerden birinin sürücüsü Yakup Yaşar T. (33) de yaralandı; tedaviye alındı. Sefa R., otomobili ve sevgilisini olay yerinde bırakıp yaya olarak kaçtı. Kısa sürede yakalanan zanlı, "Saate baktığım sırada motosikletliyi görmedim ve çarptım. Olayın şoku ve kalabalık olunca kaçtım" dedi; mahkemece tutuklandı.