Saplantılı caniden silahlı dehşet! Anne ve kızını katletti

Manisa'da pusuya yatan Veysel Mızrak, yolda yürüyen eski sevgilisi Meliha Uludağ ile kızı Cansu Dönmez'in önüne çıktı. Caninin başlarından vurduğu anne ve genç kız hayatını kaybetti. Katil zanlısı aynı silahla intihar etti.

AA- İHA

Manisa Akhisar'da eski sevgili dehşeti yaşandı. Önceki akşam Ragıp Bey Mahallesi'nde Veysel Mızrak (47), otomobiliyle pusuya yattı; bir süre önce gönül ilişkisi yaşadığı Meliha Uludağ (47) ile kızı Cansu Dönmez'i (20) yürürken görünce araçtan indi. Anne-kızın yolunu kesen zorba, çıkan tartışma sırasında silahını çekti. Maganda önce Uludağ'a, sonra da Dönmez'e ateş etti. Başlarından vurulan anne ile kızı kanlar içinde yere yığıldı. Saldırgan son olarak aynı tabancayı kendi başına dayayarak tetiği çekti.

4 ÇOCUK ÖKSÜZ KALDI

Anne ile saldırgan, olay yerinde öldü. Hastaneye kaldırılan genç kız kurtarılmadı. Anne ile genç kız, mahalle kabristanına gözyaşlarıyla defnedildi. Meliha Uludağ'ın bir süre önce eşinden boşandığı, Akhisar'daki özel bir hastanede temizlik görevlisi olarak çalıştığı ve 5 çocuk sahibi olduğu belirtildi.