‘Sahte gelin'e sokakta üç bıçak

‘Sahte gelini' sırtından bıçaklayıp fenalaştı. Sultangazi'de Ayfer O., kendisini takip eden Abdullah Körük tarafından sırtından bıçaklandı. Ağır yaralı kadının evlilik vaadiyle Körük'ten altın ve para aldığı iddia edildi.

DHA

İstanbul Sultangazi'de Ayfer, evine giderken kendisini takip eden Abdullah Körük tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Sırtından aldığı 3 bıçak darbesiyle ağır yaralanan kadın yere yığıldı. Hastaneye kaldırılan kadın ise tedavi altına alındı. Bıçağı çöp konteynerine atarak kaçmaya çalışan Körük, baygınlık geçirince yakalandı. Taburcu olduktan sonra ifadesi alınan saldırgan, kadını neden bıçakladığını hatırlamadığını, bir anda gözünün döndüğünü ileri sürdü. Körük emniyetteki işlemlerinin ardından "Kasten Yaralama" suçundan tutuklandı.

EVLİLİK VAADİ İDDİASI

Polisin yaptığı araştırmada Körük ile O.'nun 4 ay önce tanıştığı belirlendi. Kadının evlilik vaadiyle Körük'ten tam altın, çeyrek altın ve 500 lira para aldığı öne sürüldü. Öte yandan Ayfer O.'nun ağabeyinin hastanede sağlık çalışanlarına saldırmaya çalıştığı, bu nedenle gözaltına alındığı öğrenildi.