Regaip Kandili mübarek olsun mesajları 2021! Resimli, güzel, dualı, WhatsApp, Facebook için Regaip Kandili mesajları ve sözleri!

Regaip Kandili mesajları için kısa, uzun ve dualı ve anlamlı sözler paylaşılıyor. Mübarek Üç aylara girmemiz ile beraber yılın ilk kandili bugün ülkemizde ve tüm Müslüman aleminde coşku ve sevinç ile kutlanacak. Salgın nedeniyle evlerinde olan kişiler dualarında sevdiklerini ihmal etmeyecek ve onlara Regaip Kandili mesajları gönderecek. Sizler için hazırladığımız kısa, uzun, dualı ve resimli Regaip Kandili mesajlarını; WhatsApp, Facebook, diğer sosyal medya platformları ya da SMS ile sevdiklerinizi yollayabilirsiniz.

Regaip Kandili mesajları bugün vatandaşlar yoğun ilgi gösterdiği konular arasında oluyor. Bu yılın ilk kandili, tüm Müslümanlar arasında bol bol ibadet ile geçirilecek. 18 Şubat Perşembe günü İslam alemi için önemli günlerden biri olan Regaip Kandili idrak edilecek. Sevdiklerinde uzakta olanlar onlara En güzel, resimli, dualı, hadisli, Regaip Kandili mesajları gönderecek.

REGAİP KANDİLİ MESAJLARI 2021

Yakınlık ne mekanda ne zamandadır sadece eller yukarı kalktığında aklına gelenler yakın olduklarındır kandiliniz mübarek olsun.

Barış ve sevginin birleştiği, dostlukların daha çok büyüdüğü, hüzünlerin azaldığı, belki durgun belki yorgun, yinede mutlu ve umutlu nice hayırlı kandillere.

Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur.

Regaip Kandili namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Regaip Kandili (Regaib) namazı 12 rekatlık kılınışı!

Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu bir gecede yatağına uzanıp, keşke dediğin tüm güzelliklerin sizin olsun. Mutlu kandiller...

Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmesine vesile olan bu mübarek kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.

Regaip Kandili'inde oruç tutulur mu, sevabı nedir? Regaip (Regaib) Kandili orucu kaç gün tutulmalı?

Ruhu Aşk ve muhabbet mührüyle damgalı, kalbi kutsi dava ile sevdalı, sinesi heyecan, coşku tufanı ve şükür notaları ile örülmüş güzel insan, kandilin mübarek olsun.

Ya Rab! Bizi dosdoğru bir yola ilet; senin çizmiş olduğun istikamette ilerlet, niyetlerimizi ihlaslı eyle, ve bize lütfettiğin güzelliklerde bereket ihsan eyle, bu mübarek kandil gününde dualarımızı kabul eyle; Amin.

Resulullah (sav) şöyle buyuruyor; "Beş gece vardır ki, o gecelerde yapılan dua reddolunmaz; Cuma gecesi, Recep ayının ilk gecesi, Şabanın yarısındaki gece (Berat gecesi), Ramazan ve Kurban Bayramı geceleri." Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

Regaip Kandili'nde okunacak dualar ve sureler neler? Regaip (Regaib) Kandili'nde yapılacak ibadetler hangileri?

De ki; Rabbim! Bağışla, merhamet et. Çünkü sen merhamet edenlerin en hayırlısısın. Kandiliniz mübarek olsun.

Sevmek dua etmektir belki de... Kimseler bilmeden; duymadan ve sessizce. Kalbimde ve dualarımda olan bütün sevdiklerime. Hayırlı Kandiller!

Güneşin pembeliğiyle doğan, saflığıyla süzülen, herkese nasip olmayan mutluluk denen o en güzel duygu hep seninle olsun. Kandilin kutlu olsun.

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak sağanak yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların seni sırılsıklam etmesi dileğiyle kandilin mübarek olsun.

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, dualarınız kabul olsun, kandiliniz kutlu olsun.

Biçarelere, dul ve aceze hatunlara bakmak için çalışıp, çabalayan kimsenin; gece sabaha kadar namaz kılan, her gün oruç tutan, meydan-I gazada cihad eden gibi Allah yanında rütbesi vardır.

Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim.. Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım.. Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak.. Kandiliniz mübarek, dualarınız kabul olsun!

Konsun yine pervazlara güvercinler, hu hulara karışsın aminler,mübarek akşamdır, gelin ey Fatihalar, Yasinler.... İyi kandiller.

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.