PSG Başakşehir maçı saat kaçta oynanacak? PSG Başakşehir maçı hangi kanalda, şifresiz mi?

Paris Saint Germain-Medipol Başakşehir maçı, dördüncü hakemin, yardımcı antrenör Webo'ya ırkçı söylemde bulunduğu gerekçesiyle sahadan çekildi. Irkçılık yapan 4. hakem Sebastian Coltescu görevden alındı. Peki, PSG Başakşehir maçı hangi kanalda, şifresiz mi? PSG Başakşehir maçı ne oldu, saat kaçta oynanacak?

Başakşehir, Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda PSG ile deplasmanda karşılaştı. 16. dakikada Pierre Webo kırmızı kart gördü. Maçın 4. hakemi Sebastian Coltescu'nun Webo için "Atın şu negroyu" şeklinde ırkçı ifadesi sebebi ile Başakşehir takımı soyunma odasına gitti. Karşılaşmada çıkan olaylar nedeniyle mücadele 9 Aralık tarihine ertelendi. Peki, PSG Başakşehir maçı hangi kanalda, şifresiz mi? PSG Başakşehir maçı ne oldu, saat kaçta oynanacak?  

PSG BAŞAKŞEHİR MAÇI ŞİFRESİZ Mİ?

14'üncü dakikada yarıda kalan PSG - Başakşehir maçı, Çarşamba günü (bugün) kaldığı yerden saat 20:55'te başlayacak. Mücadele beIN SPORTS HD1'den canlı olarak ekranlara gelecek.

BAŞAKŞEHİR AÇIKLAMA YAPTI

"Paris Saint Germain maçında 4. hakem Sebastian Coltescu’nun yardımcı antrenörümüz Pierre Webo’ya yapmış olduğu ırkçılık nedeniyle futbolcularımız sahaya çıkmama kararı almıştır."

PSG - BAŞAKŞEHİR MAÇINDA NELER YAŞANDI?

Paris Saint-Germain ile İstanbul Başakşehir'in karşı karşıya geldiği UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 6'ncı ve son maçında 4'üncü hakem Sebastian Coltescu, Başakşehir'in yardımcı antrenörü Pierre Webo'ya ırkçı söylemlerde bulundu.

Karşılaşmanın 14'üncü dakikasında maçın hakemi Hategan'ın verdiği birkaç kararın ardından yedek kulübesi kızışırken, yardımcı antrenör Webo'ya kırmızı kart çıktı. Bu sırada İstanbul Başakşehir Yardımcı Antrenörü Pierre Webo, 4'üncü hakem Sebastian Coltescu tarafından ırkçı söylemlere maruz kaldı. Uzun süren tartışmanın ardından UEFA delegesi sahaya inerken, iki takım da sahadan ayrıldı ve soyunma odasına gitti. Sonrasında İstanbul Başakşehir'de futbolcular, teknik heyet ve yönetimin yaptığı görüşme sonucunda sahaya çıkmama kararı alındı.

Paris Saint-Germain - İstanbul Başakşehir karşılaşması, yarın TSİ 20.55'te kaldığı yerden farklı bir hakem kadrosu ile devam edecek.