Polisten çat kapı sürpriz

Müebbet hapis cezası alan mahkûm, 7 yaşına girecek olan oğlu için polise mektup yazarak “Doğum gününü kutlayıp hayallerini süsleyin” dedi. Bu çağrıya kayıtsız kalamayan polisler, küçük Doğan'a unutulmaz bir sürpriz yaptı.

SONER KAN

Adana’da cinayetten müebbet ve 40 yıl hapis cezası alan Uğur Baysal, eşinden de boşandı. Minik Doğan’ın velayeti tutuklu babasına verildi. 3.5 yıldır hapiste olan Baysal, 7 yaşına girecek oğlu için Konya’daki cezaevinden Adana Emniyet Müdürü Doğan İnci’ye mektup yazdı.

MEKTUPLA GELEN PASTA

Babaannesiyle kalan oğlunun en büyük hayalinin polis olmak olduğunu belirten hükümlü baba, mektubunda “Ne zaman telefonda konuşsam polislik hayalini anlatıyor. Oğlumun doğum gününü kutlayıp hayallerini süslemenizi, ona polis üniforması ya da şapkası hediye etmenizi rica ediyorum” ifadesini kullandı. İnci, adaşının doğum günü için talimat verdi. Babaanne Asine Baysal ile irtibata geçip Doğan’ın en sevdiği pastayı öğrenen ekipler, sürpriz bir kutlama yaptı. Çalan kapıyı kuzeni Duru Su (4) ile açan Doğan, elindeki pastayla polisleri görünce şaşırdı. Mumları polislerle birlikte üfleyen çocuğa ve kuzenine emniyet şapkası ve oyuncak hediye edildi.

BÜYÜYÜNCE POLİS OLACAĞIM

Mutluluğu gözlerinden okunan küçük Doğan, polislere teşekkür ederek şunları söyledi: “Ben de büyüyünce polis olmak istiyorum. İyi ki varlar. Keşke babam da yanımda olsaydı. Onu çok özledim.”