Platonik aşk dehşeti! 24 saatte 3 kadın şiddet mağduru

Tekirdağ Sülymanpaşa'da Eren U. aynı iş yerinde çalıştığı platonik aşkı Fatma Ö. ve arkadaşını bir kafede çay içerken görünce, üzerlerine kurşun yağdırdı. Ardından mağazaya dönen E.U., burada da 2 iş arkadaşını daha yaraladı.

İHA

Tekirdağ Süleymanpaşa'da platonik aşık dehşeti yaşandı. Bir mağazada şoför olarak çalışan Eren U., iddiaya göre, aynı mağazadaki platonik aşkı Fatma Ö.'yü iş yeri yakınlarındaki çay ocağının önünde arkadaşı Barkın P. ile otururken gördü ve yanlarına gidip, tabancayla ateş etti. Eren U., bu kez elindeki silahla geri döndüğü mağazada iş arkadaşları N.Ç.K. adlı kadın ile S.D.'yi vurup yaraladı. Eren U., daha sonra mağazaya ait sevkiyat aracına binip kaçtı.

POLİSİ DE YARALADI

Yaşanan olayda Barkın P. başına isabet edenle kurşunla hayatını kaybettiğini tespit etti. Yaralılar Fatma Özdemir, N.Ç.K. ve S.D., hastaneye kaldırıldı. Ancak Fatma Ö. Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kaçarken çevreyolu üzerinde yakalanan Eren U.'nun, teslim olurken yere attığı tabancanın ateş alması sonucu, trafik polisi ayağından yaralandı. Eren U. çıkarıldığı adliyede tutuklanarak cezaevine konulurken Fatma Ö. ve Barkın P. Tekirdağ'da toprağa verildi.

BİRİ SİLAHLA VURULDU, DİĞERİ BIÇAKLANDI

İzmir ve Eskişehir'de iki kadın da şiddete maruz kaldı. İzmir Çiğli'de yaşayan Özge P., sabah işe gitmek için evinde çıktı. İddiaya göre Özge P., o sırada kendisini bekleyen 1,5 yıl önce boşandığı eski eşi S.Y. tarafından silahla vuruldu. Kaldırılan genç kadının durumunun ağır olduğu öğrenildi. Eskişehir'de de Emre K. ile eşi Melek K. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi sonucunda Emre K., bıçakla eşi Melek K.'ye saldırdı. Evde misafir olmasına rağmen Melek K., göğsüne aldığı bıçakla darbesiyle yaralandı.