Pınar Gültekin'i kim öldürdü, nerede bulundu?

5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin'den acı haber geldi. Muğla'nın Ula ilçesinde, kaybolan Pınar Gültekin'in(27) cansız bedeni Menteşe ilçesinde ormanlık alanda bulundu.

Muğla'nın Ula ilçesinde, 5 gündür kayıp olan üniversite öğrencisi Pınar Gültekin için yapılan arama çalışmaları sonucunda cansız bedenine ulaşıldı. 27 yaşındaki Pınar Gültekin'in bulunması için ünlüler de dahil sosyal medya üzerinden sayısız paylaşım yapıldı. Abla Sibel Gültekin dün yaptığı açıklamada, "Kardeşimin bir yerden çıkıp geleceğine inanıyorum" demişti. 

Korkunç olay! Pınar Gültekin'in günler sonra cansız bedenine ulaşıldı

Muğla’nın Ula İlçesi’ne bağlı Akyaka Mahallesi’nde yaşayan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü son sınıf öğrencisi Pınar Gültekin’den günlerdir haber alamayan ailesi jandarma ve polise başvurarak yardım istemişti.

Pınar Gültekin’in İstanbul'da yaşayan kardeşi Sibel Gültekin ve annesi Şefika Gültekin Muğla’ya geldi.

PINAR GÜLTEKİN NEREDE BULUNDU?

Muğla İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kurdukları özel ekiple çalışmalarını sürdürürken, Menteşe ilçesinin kırsal Yerkesik Mahallesi'ndeki ormanlık alanda bir kadın cesedi olduğu ihbarı geldi. Bölgeye giden ekiplerin yaptığı incelemede, cesedin 5 gündür kayıp olan Pınar Gültekin'e ait olduğu tespit edildi.

PINAR GÜLTEKİN ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

Pınar Gültekin'in öldürülmesiyle ilgili gözaltına alınan şüphelinin, eski erkek arkadaşı c.m.a. olduğu öğrenildi. şüphelinin bir süre önce kendisini terk eden Pınar ile yeniden birlikte olmak istediği ancak genç kızın reddetmesi üzerine cinayeti işlediği belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, şüpheli olay günü konuşmak için otomobiline aldığı Pınar'ı kendisine ait bağ evine götürdü. Burada çıkan tartışmada döverek darp ettiği Pınar, bayıldı. C.M.A. da genç kızı boğarak öldürdü.

Pınar'ın cansız bedenini de varile koyup, ormanlık alana götürüp attı. Şüphelinin ilk ifadesinde cinayeti itiraf ettiği öğrenildi.