27 Nisan Akrep dolunayı hangi burçları etkileyecek? Pembe Ay'ın burçlara etkisi ne olacak?

27 Nisan'da gerçekleşecek olan Pembe Ay'ın burçlara etkisi merak ediliyor. 2021 yılının ilk Süper Ay'ı bu akşamdan itibaren Türkiye'den de gözlemlenebilecek. 27 Nisan sabah saat 06.31'de akrep burcuna 7 derece dolunay etki edecek. 2021 yılının astroloji alanında ilk en büyük göksel olay gerçekleşecek. Peki, Akrep dolunayı hangi burçları etkileyecek? İşte tüm merak edilenler...

bur

Nisan ayının dolunayı Süper Ay, 26 Nisan Pazartesi gecesi yükseliyor. Geleneksel olarak Pembe Ay olarak adlandırılan bu dolunay aynı zamanda muhteşem bir görüntüye de sahne olacak. Pembe Ay'ın burçlara etkisi ne olacak? 27 Nisan Akrep dolunayı hangi burçları etkileyecek? gibi soruların yanıtları tüm herkes tarafından merak konusu oldu. İşte tüm merak edilenler...

27 NİSAN DOLUNAYIN AKREP BURCUNA ETKİSİ NE OLACAK?

Gökyüzünde hiçbir ateş burcunun olmaması ile birlikte Güneş, Uranüs, Venüs ve Merkür boğa burcunu etkileyecek. Toprak elementleri ise çok yüksek olacak. Bireysel olarak 27 Nisan tarihinde çoğu kişi inat ve dediği dedik olacak hale gelirken dolunayın etkileri sert olacak. Kişisel olarak sorunları olan kişiler arasında buzlar eriyecekken aynı zamanda sağlık ve şifalanma süreci artacak.

AKREP DOLUNAYI HANGİ BURÇLARI ETKİLEYECEK?

Dolunayda en çok Boğa, Akrep ve Aslan burçları etkilenecek. Patlamaya yakın bir bomba olan bu burçlar dışında Yengeç, Balık, Oğlak ve Başaklar dolunayın şanslısı olan burçlar olurken Terazi, ikizler ve yaylar daha hafif etkilerle atlatacaklar.

PEMBE AY NEDİR, NE ANLAMA GELİYOR

Pembe Ay'a Süper Ay'da deniliyor. Süper ay da denilen gök olayı, Ay'ın yörüngesi Dünya'ya en yakın konumda olduğu zaman ve Ay, dolunay evresinde iken oluşmaktadır. Ay, normalden %7 daha büyük ve %15 daha parlak görünmektedir. Bu yüzden de Pembe Ay veya Süper Ay ismi verilmiştir.

Pembe ay ne zaman, saat kaçta? Pembe Ay Türkiye'den görülecek mi?