Yasaklar ne zaman bitecek, kalkıyor mu? Pazar günü yasağı kalkacak mı?

1 Haziran'da kademeli normalleşme sürecine geçilmesinin ardından milyonlarca vatandaşın gözü yeni kararların alınacağı Kabine Toplantısı'na çevirmiş durumda. Pazar günü yasağı kalkacak mı? Yasaklar ne zaman bitecek? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu.

1 Haziran'da başlayan kademeli normalleşme süreci devam ediyor. Pazar günü yasağı kalkacak mı? Yasaklar ne zaman bitecek? gibi soruların yanıtları tüm vatandaşlar tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Gözler Kabine Toplantısı'ndan çıkacak olan kararlara çevrildi. İşte tüm detaylar...

PAZAR GÜNÜ YASAĞI KALKACAK MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 Haziran'daki Kabine Toplantısı'nın ardından kademeli normalleşme planını açıklamış ve koronavirüsle mücadelede yeni dönem başlamıştı.

Yeni düzenlenecek olan kabine toplantısı öncesi Koronavirüs Bilim Kurulu'nun toplanacağı duyuruldu. Koronavirüs vaka sayılarının seyrinin değerlendirileceği Kabine Toplantısı'nda yeni kararlar alınıp alınmayacağı tüm vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kritik toplantı sonrası bu konuya ilişkin açıklama yapması bekleniyor. Kısıtlamalar ile ilgili güncel bir açıklama gelir gelmez haberimizin içerisine eklenecektir.