Pansiyonda kablolu vahşet

Boşanma aşamasındaki Dudu Yılmaz ile R.Y., eşyalarını sattı; kiralık evi boşalttı. Yeniden barışıp pansiyona yerleşen çift, odadan çıkmayınca çalışanlar şüphelendi. Kadın kabloyla boğulmuş halde bulundu. Olaydan sonra kaçan koca yakalandı.

İHA

İzmir Urla'daki bir pansiyonda kadın cinayeti işlendi. İddiaya göre Dudu Yılmaz (21) ve eşi R.Y. (26), 3 gündür pansiyonda konaklıyordu. Ancak genç çiftin uzun süredir odalarından çıkmamaları üzerine pansiyon görevlileri şüphelendi. Odanın kapısını birkaç kez tıklatan çalışanlar, alamayınca durumu polis ekiplerine bildirdi. Adrese giden polis, odaya girdiğinde Dudu Yılmaz'ı boynuna kablo bağlı halde yerde hareketsiz yatarken buldu.

4 GÜN ÖNCE BARIŞMIŞ

Olay yerine çağrılan sağlık ekipleri, kadının hayatını kaybettiği belirledi. Şüpheli kocası R.Y.'nin ise kayıplara karıştı. Polis madde bağımlızı olduğu ileri sürülen şüpheli kocayı dün akşam saatlerinde Konak ilçesinde yakaladı. Dudu Yılmaz'ın daha önce kocasından ayrılmak istediği, ancak bir restoranda garsonluk yapan R.Y.'nin boşanmayı kabullenmeyip eşinin çalıştığı işyerini bıçakla bastığı ortaya çıktı. Birsüredir ayrı yaşayan ikilinin, bu yüzden evlerindeki eşyaları sattıkları iddia edildi. 4 gün önce yeniden barışan çiftin pansiyonda kaldığı öğrenildi.