'Pandemide iyi ki Türkiye'deydik'

İngilizler pandemiyi sıkıntısız geçiriyor. Didim'de yaşayan İngilizler mutlu. Helene Mcgowan: “Kaymakamlık ve polislerin yardımıyla süreç kolay geçti. Aşımızı da olduk.” Alan Douglas Mitchell: “Burada emniyetteydik, kısıtlamalarda her şey organizeydi. Aşılama dahil sağlık hizmetleri mükemmeldi.”

AA

Didim'de yaşayan ve sayıları 2 bin 500'e ulaşan İngilizler, salgın sürecinde geçirdikleri günleri, kendilerine yönelik sağlık ve sosyal destek çalışmalarını anlattı, duydukları memnuniyeti dile getirdi. Aşı sırası gelen 884 yabancı uyruklu kişinin tamamı aşılandı. Kentte 13 yıldır yaşayan ve evinin balkonundan Türk bayrağını eksik etmeyen Helene Mcgowan, "Her iki aşımızı da olduk. Bizim için her şey mükemmeldi. Türkiye'de kaldığım için çok mutluyum" dedi. AlanDouglas Mitchell de Didim'de salgının çok iyi yönetildiğini ifade ederek şöyle konuştu: "Londra'da yağışlı havada kalmaktansa Türkiye'de güneşli yaşamak çok daha iyi oldu. Burada emniyetteydik. Her şey çok organizeydi."

Helene Mcgovvan, tüm ihtiyaçlarının Vefa Destek ekipleri tarafından karşılandığını belirterek "Bu dönemi Türkiye'de geçirmek muhteşem" dedi.