Otomobildeki cesedin sırrı çözüldü! Cinayet nedeni YouTube yayını... Sunucu Işıl'a kardeş kurşunu!

Ataşehir'de önceki gün hastane otoparkındaki araçta cesedi bulunan sunucu Işıl Palabıyıklar'ı, 3 hafta önce kardeşinin öldürdüğü ortaya çıktı.

İHA

İstanbul Ataşehir'deki Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin otoparkında bulunan otomobilde bir kadın cesedi bulundu. Cansız bedenin televizyon sunucusu Işıl Deniz Palabıyıklar'a ait olduğu ortaya çıktı. Otopside maktulün 19 gün önce silahla bir el ateş edilerek öldürüldüğü tespit edildi. Bir benzin istasyonunun güvenlik kamerası kayıtlarından kadının yanında en son Işın Miraç Palabıyıklar olduğu belirlendi. Gözaltına alınan şüpheli kardeş, cinayeti itiraf etti. Zanlı, olay günü otomobili kendisinin kullandığını; E-5 Kozyatağı mevkiinde bir sorun olduğunu iddia ederek otomobili sağa çektiğini ve kardeşini silahla vurduğunu söyledi. Pişman olan saldırganın yaralı ablasını tedavi için hastaneye götürdüğü, bir anda kararını değiştirerek aracı otoparka bıraktığı, cesedin üzerini örtüp ağırlık yapması için üstüne radyatör koyduğunu öğrenildi.

Işıl Deniz Palabıyıklar televizyon programlarında sunuculuk yapıyordu.

CİNAYET NEDENİ YOUTUBE YAYINI

Katil zanlısı, ablasıyla YouTube kanallında programlar yaptığı için sık sık tartıştığını belirterek şöyle devam etti: "Ona bu tür programlar yapmamasını söyledim. Bana çok kızdı. Kavga ettik. Ben demans hastası olan anneanneme bakıyorum. Bakım sırasında bazen sesimi yükseltmek zorunda kalıyorum. İşte bu anlardan birinde video çekmiş. Bana bu videoyu kullanarak şikâyetçi olacağını hatta daha önceden benim üzerine yapılan ev ve otomobili geri alacağını söylüyordu."

Işın Miraç Palabıyıklar tutuklandı.