Otelde cesetleri bulundu! İki kardeşin sır ölümü... Zehirlenme mi ihmal mi?

İzmir'de 4 evladıyla otele yerleşen Gönül Uğraş, sabah 2 çocuğuyla binadan ayrıldı. Odada kalan Ege ve Handan ölü bulundu. Şüpheli anne, bir gün önce konserve balık ve kek yediklerini; rahatsızlanıp hastaneye gittiğini öne sürdü.

DHA /İHA

İzmir'in Basmane semtindeki bir otelde Ege (14) ve Handan Uğraş (12) adlı iki kardeş ölü bulundu. İddiaya göre çiçekçilik yapan Gönül Uğraş, 21 Haziran akşamı 5 çocuğundan 4'üyle otele geldi. Geceyi 1'inci kattaki odada geçiren kadın, sabah 2 çocuğunu yanına alarak otelden çıktı. İddiaya göre eczaneye ilaç almaya gittiğini söyleyen anne, geri dönmedi. Kadının diğer iki çocuğu Ege ve Handan ise otelde kaldı.

RESEPSİYONİST FARK ETTİ

Ege Uğraş'ın öğle saatlerinde otelin ortak lavabosunu kullanmak için giriş kata indiği; bir süre sonra yukarı çıktığı öğrenildi. Resepsiyon görevlisi Z.Ö., önceki akşam saat 23.00 sıralarında odaları kontrol etmek için yukarı çıktı; Uğraş Ailesi'nin odasına girdiğinde iki kardeşi yataklarında hareketsiz halde buldu. Çocukları uyandıramayan Z.Ö., durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Çocukların hayatını kaybettiği belirlendi. Soruşturma başlatan polis anne Gönül Uğraş'ın ifadesini aldı. Çocuklarıyla bir gün önce odaya giriş yaptıkları; yakın bölgeden konserve balık ve açık kek alıp yediklerini söyleyen anne, sabah kendisini kötü hissetmesi üzerine Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne başvurduğunu; otele döndüğünde çocuklarının acı haberibi aldığını belirtti.

ZEHİRLENME Mİ İHMAL Mİ

İki kardeşin bir gün önce yedikleri yiyeceklerden zehirlendikleri düşünülürken; anne Gönül Uğraş'ın kızının şeker hastası, oğlunun kalbinin ise delik olduğunu ifade ettiği öğrenildi. Kesin ölüm nedeni otopsi raporuyla ortaya çıkacak.