Oscar Ödül Töreni 2021 ne zaman yayınlanacak? 93. Oscar Ödül Töreni hangi kanalda, saat kaçta?

Oscar Ödül Töreni'nin Türkiye'de yayınlanacağı kanal açıklandı. Bu yıl 23 dalda ödüllerin sahibi beklediği ödül töreni için nefesler tutuldu. Her yıl Amerikan Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından düzenlenen tören koronavirüs nedeniyle ertelenmişti. Peki, 93. Oscar Ödül Töreni hangi kanalda, saat kaçta? Oscar Ödül Töreni 2021 ne zaman yayınlanacak?

Oscar Ödül Töreni'nin hangi kanalda yayınlanacağı belli oldu. Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi tarafından düzenlenen töreni izlemek isteyenler 93. Oscar Ödül Töreni hangi kanalda, saat kaçta? Oscar Ödül Töreni 2021 ne zaman yayınlanacak? sorusuna yanıt aramaya başladı. Bu yıl 23 dalda ödüller sahibini bulacak.

OSCAR ÖDÜL TÖRENİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Oscar Ödül Töreni bu sene TRT 2 ekranlarında seyirci ile buluşacak. 26 Nisan gecesi 01.30'da "Oscar'a Doğru" özel yayını ile başlayacak olan gece, 03.00'te 93. Oscar Töreni'yle devam edecek. 93. Akademi Ödülleri, Türkiye saatiyle 03.00'te canlı yayınla TRT 2'de ekrana gelecek.

23 DALDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULACAK

Pandemi nedeniyle iki ay ertelenen 93. Oscar Ödülleri töreni, bu sene fiziki katılımla gerçekleşecek.

23 dalda ödüllerin verileceği gecede; Altın Küre ve BAFTA ödüllerinde de En İyi Film ve En İyi Yönetmen ödüllerine layık görülen, Chloe Zhao imzalı "Nomadland"; David Fincher imzalı "Mank" ve oyuncu kadrosuyla adından söz ettiren ve 6 dalda Oscar'a aday gösterilen "The Trial of the Chicago 7" filmleri dikkat çekiyor.

'QUO VADIS, AIDA?' ADAYLAR ARASINDA

TRT Ortak Yapımı olan, Jasmila Zbanic imzalı "Quo Vadis, Aida?" filminin de 'En İyi Uluslararası Film' kategorisinde yarışacağı töreni, TRT 2 stüdyosunda sinema eleştirmenleri Alin Taşçıyan, Mehmet Açar ve Akademi Üyesi Zeynep Atakan yorumlayacak.