Organize kardeşler!

Adana'da 9 ev ile bir işyerini soyan şüphelilerin 18 ve 15 yaşlarında kız kardeş oldukları belirlendi. Hırsızlık için Osmaniye'den gelen kardeşler, 350 bin liralık ziynet eşyası ve 50 bin lira para çaldı. Otogarda yakalanan abla tutuklandı, kardeşi ise serbest bırakıldı.

SONER KAN

Adana'da son bir haftada 9 ev ve bir işyerinden yaklaşık 350 bin lira değerinde ziynet eşyası ve 50 bin lira da nakit para çalındı. Ardı ardına yaşanan hırsızlık olayları sonrasında harekete geçen Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bölgedeki güvenlik kameralarını mercek altına aldı. Görüntü analizlerinde de 3 kadının izine ulaşıldı.

OTOBÜSTE YAKALANDILAR

Osmaniye'den Adana'ya geldikleri tespit edilen şüphelilerin, adres sorma bahanesiyle daireyi kontrol edip, kapısını da levye yardımıyla açtıkları belirlendi. Kimliği belirlenen şüphelilerin 18 yaşındaki Elvan Ç. ve 15 ya kız kardeşi M.Ç.'nin peşine düştü. Osmaniye'ye gitmek için otogarda oldukları belirlenen kardeşler gözaltına alındı.

Olaylarla bağlantısı olmadığını öne süren Elvan Ç., tutuklandı, kız kardeşi M.Ç. de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Zanlıların apartmanlara giriş anı da kameralara yansıdı. Abla kardeşle ortak hareket eden, üçüncü şüpheli de her yerde aranıyor.