Önüne gelene kurşun sıktı!

Karadağ sokakları kana bulandı. Aile içi tartışmada cinnet getiren V.B., önce iki çocuğu ve eşini öldürdü. Ardından sokakta dehşet saçmaya devam edip, 11 kişiyi vurdu.

Karadağ'ın Cetinje kentindeki evinde kiracı olarak yaşayan V.B. (34), aile içi tartışmada 8 ve 11 yaşlarındaki iki çocuğu ve eşini av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Cinnet getiren adam daha sonra sokağa çıkarak rastgele ateş etmeye devam etti ve 13 kişiyi daha vurdu. Olayda aralarında çocuk ve polislerin de bulunduğu 11 kişi öldü, 6 kişi yaralandı. Polisle çatışmaya giren saldırgan, yol ortasında öldürüldü.

3 GÜN YAS İLAN EDİLDİ

Karadağ Başbakanı Dritan Abazovic, "Tüm Karadağ vatandaşlarını masum kurbanların aileleri, akrabaları, dostları ve Cetinje vatandaşlarının yanında olmaya çağırıyorum. Karadağ daha önce böyle bir trajedi görmedi" ifadesini kullandı. Ülkede bayraklar yarıya indirilirken halka açık tüm etkinlikler iptal edildi. Ayrıca ülke genelinde restoran ve kafelerde 3 gün boyunca müzik çalınması yasaklanırken tüm spor etkinlikleri de iptal edildi.