Ölüm ve tecavüz tehdidi! Karşı komşu hayatı zehretti

Ankara'da saplantılı çocukluk arkadaşı ve komşusu Muhammed K. tarafından taciz ve tehdit edilen evli P. Ö., sesini sosyal medyadan duyurdu. Elektronik kelepçe takılan maganda ev hapsine çarptırıldı.

Ankara'da P.Ö.'nün hayatı, saplantılı komşusu nedeniyle kabusa döndü. Karşı binada oturan Muhammed K. tarafından rahatsız edilen kadın, polise başvurdu ama sonuç alamadı. Zanlının ailesi de "Oğlumuzun psikolojik sorunu var, bir şey yapamayız"dedi. Sürekli taciz edilen Ö., sosyal medyada 'Perihan öldürülecek' başlığıyla paylaştığı videoda yaşadıklarını şöyle anlattı:

'ÖLMEK İSTEMİYORUM'

"Beni öldüreceğini, tecavüz edeceğini, sakat bırakacağını, söylüyor. Önce sahte hesaplardan yazdı ciddiye almadım. Sonra kimliğini açığa çıkarıp, dozunu artırarak üzerime geldi. Psikolojim bozuldu." Eşi işe gidince zorbanın kapıya dayandığını aktaran P. Ö. "Evin etrafında dolaştı. Mutfağın camından beni seyretti" dedi. Sokağa çıkmaktan korkan kadın, "Yolda arkamdan bıçak saplar ya da önümü keser mi bilmiyorum. Ölmek istemiyorum" diyerek çocukluk arkadaşı olduğunu söylediği sapıktan kurtulmak için yardım istedi.

ZANLIYA ELEKTRONİK TAKİP

Gözaltına alınan şüpheli, Muhammet K., emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarıldı. Ev hapsi verilen Muhammed K.'ya elektronik kelepçe takılacağı öğrenildi.

Muhammed K., genç kadının oturduğu binaya girip çıkarken ve bahçede dolaşırken güvenlik kameralarına yakalandı.

İLK VUKUATI DEĞİLMİŞ

Muhammed K.'nın daha önce bir komşusunun kapısını çalıp "Anahtarımı evde unuttum" bahanesiyle tuvaleti kullanmak istediği; içeri girince de kendisini banyoya kilitleyip 2 saat çıkmadığı öğrenildi. Şüphelinin başka bir komşunun da balkonuna tırmanıp çamaşırlarını aşağıya attığı ortaya çıktı.