İneklerini satıp eşine estetik yaptıran Yalçın'ın hikayesi bambaşka çıktı

Karısına estetik yaptırmak için hayvanlarını zararına satan adam Esra Erol canlı yayınına damga vurmuştu. Estetik ameliyatlar sonrası evden kaçtığı iddia edilen Meral Hanım ise ilk kez Esra Erol'da konuştu. Canlı yayında yaşanan yüzleşme izleyicileri ekrana kilitledi.

Samsun'da çiftçilik yapan 3 çocuk babası Yalçın Okur, karısının evden kaçması üzerine Esra Erol'a çıktı. Eşine estetik yaptırmak için hayvanlarını zararına sattığını dile getiren talihsiz adam, "Karım Meral her yerine estetik yaptırdı, estetikler bitince evden kaçtı." ifadelerini kullandı. Meral Hanım ise canlı yayına çıkarak Yalçın Bey ile yüzleşti.

Estetik yaptırarak evi terk ettiği iddia edilen Meral yüzleşmek üzere programa geldi. Canlı yayına gelen Meral'i gören Yalçın Okur şaşkınlığını gizleyemedi.

"NEDEN ANNEMİ ARIYORSUN?"

Esra Erol'un davetini kabul eden Meral Okur, Yalçın Okur için daha önce uzaklaştırma kararı aldırdığını söyledi. Yaşadıkları olayları detaylı bir şekilde anlatmaya başlayan Meral Okur, "Esra Hanım, ameliyat oldum. Doktor bana 1-2 ay boyunca ağırlık kaldırmayacaksın dedi. Benim eşim gurbete gitti aramızda da hiçbir şey yoktu. Ben bir gün aradım onu dedim ki; 'Kardeşimin sevgilisiyle tanışmak istiyorum, çok da bunaldım onlarla tatile gidebilir miyim' diye sordum. 'İzin vermesem tavır yapacaksın git madem' dedi. Sen izin verdiysen verdin neden arkamdan annemi arıyorsun. Arkasında bir şey arıyorsun." dedi.

"BENİ ARAMADIN"

Yalçın bey, "Bir gün çok özledim deyip beni aramadın." şeklinde cevap verdi.

"BEN BU ANI ÇOK BEKLEDİM"

Esra Erol'a yüzleşmeyi çok beklediğini söyleyen Meral, "Ben sürekli gözyaşı döküyorum. Ben bu anı çok bekledim." diye konuştu. Yaşadıklarından bunaldığını belirten Meral Okur, "Gezmeye gideceğimi söylüyorum, kıyafet alıyorum laf ediyorsun, her şeye konuşuyorsun. Ben bu şekilde yaşamak istemiyorum." diye konuştu.

"HAMİLEYKEN BENİ TEKME TOKAT DÖVDÜ"

Yalçın Bey'in kendisine sevgi göstermediğini de belirten Meral Okur, "Kadınlardan sevgi dileniyorsunuz. Ben senden çok sevgi dilendim. 15 yaşından beri sevgi dileniyordum. Ben hamileydim sen beni tekme tokat dövdün." dedi.

Karısına estetik yaptırmak uğruna hayvanlarını satan adam Esra Erol'da hüngür hüngür ağladı