Servis ücretleri belli oldu!

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılı yüz yüze ve tam zamanlı olarak eylül ayı itibarıyla başlayacak. Bunun üzerine öğrenci ve velilerde servis ücretlerini merak etmeye başladı.

Okul servis ücretlerine dair detaylar merak edilen konu başlıklarından oldu. Milli Eğitim Bakanlığı, eylül ayında okulların açılacağını resmi olarak duyurdu.

SERVİS ÜCRETLERİ BELLİ OLDU

Okul servis ücretleri belli oldu. Uzun zamandır merakla takip edilen konu başlıklarından olan servis ücretlerine dair detaylar paylaşıldı.

İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası (İSAROD) Başkanı Hamza Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Allah nasip ederse bu sene yüz yüze eğitim başlarsa uygulayacağımız fiyatlar 0-1 kilometre arası 312 lira, 0-3 kilometre arası 348 lira, 3-5 kilometre arası 370 lira, en uzun mesafe, çok öğrenci olmasa da 23-25 kilometre arasında öğrenciler 748 liraya taşınacak. Okul öncesi, ilkokul, ortaokul öğrencilerine bu ücretlere artı olarak yüzde 35 oranında hostes bedeli yansıyacak. Bununla birlikte yapılan zamdan kesinlikle memnun değiliz çünkü giderlerimiz yaklaşık yüzde 40'lara kadar arttı." ifadelerine yer verdi.