Oğlunu sollarken ölüme sürdü: 3 ölü, 5 yaralı

Tekirdağ'da oğlunun kullandığı aracı sollamak isteyen Erdem Koç, karşıdan gelen ailenin otomobiliyle çarpıştı. Üç aracın karıştığı kazada baba Koç'la eşi Birsen Koç ve bir kadın yaşamını yitirdi; çiftin oğluyla diğer araçtaki bir aile yaralandı.

DHA

Tekirdağ Çorlu'da önceki akşam trajik bir kaza yaşandı. Otomobil sürücüsü Erdem Koç (48), önünde seyreden ve oğlu Burak Koç'un (25) kullandığı aracı sollamak istedi. Hızını arttıran adam, sollama sırasında karşı yönden gelen Sercan Arıcan'ın idaresindeki başka bir otomobille kafa kafaya çarpıştı. Burak Koç'un kullandığı otomobil de kaza yapan araçlara çarptı.

YARALIDAN 2'Sİ ÇOCUK

Karatepe Ceza İnfaz Kurumu önündeki kaza yerine çok sayıda jandarma, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Sürücü Erdem Koç ile yanındaki eşi Birsen Koç'un (44) olay yerinde yaşamını yitirdiği belirlendi. Hatalı sollama nedeniyle karşı yöndeki sürücü Arıcan'la birlikte Nihan Arıcan (37) Muradiye Yavuz, Ege Arıcan (4), Melek Arıcan (9) ve Burak Koç araçlarda sıkışarak yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı; durumu ağır olan Muradiye Yavuz (58) doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Tedaviye alınan 5 yaralının ise hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.