O Ses Türkiye Aziz ile sallandı ! Müthiş Isabel performansı

O Ses Türkiye'nin dün geceki (20 Ekim 2015) bölümüne 17 yaşında bir genç kelimenin tam anlamıyla damga vurdu. Programın 8.bölümünde Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi Aziz Kiraz, jüri üyelerini büyüledi.

1

Hadise, Ebru Gündeş, Murat Boz ve tek koltukta iki jüri üyesi; Athena Grubu’nun ikizleri Gökhan Özoğuz ve Hakan Özoğuz O Ses Türkiye’de yarışmacıları kazanmak için kıyasıya rekabet ederken bu haftanın en çok konuşulan ismi 17 yaşındaki Aziz Kiraz oldu.

O SES AZİZ ISABEL PERFORMANS CANLI İZLE

GENÇ YETENEK AZİZ'İN İSABEL PERFORMANSI O SES'E DAMGA VURDU

Operatik pop müzik grubu Il Divo ve daha birçok sanatçıdan duyamaya alışık olduğumuz Isabel adlı parça, bu kez TV8 ekranlarının vazgeçilmez programı O Ses Türkiye yarışmasının 8. bölümüne 17 yaşındaki Aziz Isabel performansıyla damga vurdu.

EBRU GÜNDEŞ'İ MEST ETTİ, HADİSEYİ'Yİ SEÇTİ

Milyonları ekran başına kilitleyen genç yetenek O ses Aziz jüri üyelerini de mest ettti.

17 yaşındaki Aziz, ilk olarak bir opera seslendirdi ama asıl sürpriz Ebru Gündeş şarkısı seslendirmesiyle ortaya çıktı. Büyük beğeni toplayan genç yarışmacı Acun Ilıcalı'nın isteği üzerine bir şarkı daha söyledi. Annem için performansı da büyük alkış alan Aziz, Ebru Gündeş'i övdü ama Hadiseyi seçmekten kendini alıkoyamadı.

O SES 7. BÖLÜME FURKAN GÜNDÜZ DAMGA VURDU

O Ses Türkiye’de geçen hafta; yarışmacılardan Furkan Gündüz, “La Fontaine” isimli şarkıyı seslendirmişti.Furkan Gündüz sesini beğenen jüri üyelerinden Hadise, Ebru Gündeş ve Murat Boz'un arasından Murat Boz’u seçmişti.