Nescafe çekiliş sonuçları belli oldu mu? Nescafe çekilişe katılma sayfası 2021!

Nescafe çekiliş sonuçları, binlerce katılımcı tarafından araştırılıyor. Nescafe, NESCAFE Gold 2g stick, NESCAFE Gold 100g Ekopaket ve NESCAFE Gold 200g Ekopaket ürünlerindeki şifreler ile çekilişe katılım sağlanabiliyor. Her hafta çekilişe katılanlardan 10 kişiye kahve makinesi, 10 kişiye 1000 TL değerinde Gold Kart veriliyor...

Nescafe her hafta onlarca kişiye çekilişle hediye veriyor. Nescafe, NESCAFE Gold 2g stick, NESCAFE Gold 100g Ekopaket ve NESCAFE Gold 200g Ekopaket ürünlerindeki şifreler ile çekilişe katılınabiliyor. Kampanya kapsamında her hafta 10 kişiye kahve makinesi, 10 kişiye 1000 TL değerinde Gold Kart veriliyor. Peki, Nescafe çekiliş sonuçları belli oldu mu? Nescafe çekilişe katılma sayfası 2021

NESCAFE ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

NESCAFE ÇEKİLİŞ SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

Kampanyaya, geçerli kampanya tarihleri arasında Türkiye genelinde NESCAFE Gold ürünlerinin (NESCAFE Gold 2g stick için 1, NESCAFE Gold 100g Ekopaket için 50, NESCAFÉ Gold 200g Ekopaket için 100 çekiliş hakkı) herhangi birinden satın aldıklarında, ürün ambalajı içerisinde yer alan özgün katılım şifresini ad-soyad, adres bilgileri ile birlikte kelime aralarında birer boşluk bırakarak tüm gsm operatörlerinden 4544 kampanya hattına eksiksiz kısa mesaj olarak gönderenler veya www.nescafemycafe.com (ücretsiz) internet adresindeki forma şifre, ad-soyad, adres ve GSM no bilgilerini eksiksiz giren tüm katılımcılar katılabileceklerdir.

Şifre, kampanyaya dahil olan ürünlerinin ambalajlarının içerisinde yer almaktadır.

Kampanyaya katılım sağlanan şifreli ürün ambalajı, şifre okunabilecek şekilde saklanmalıdır. Ürünün alışverişi karşılığında alınan fişin/faturanın saklanması gerekmez.

Kampanyaya katılım sağlarken gönderilen ad-soyad bilgilerinde büyük/küçük harf ayrımı gözetilmez ve Türkçe karakter kullanılabilir. Ancak gönderim sağlanırken ad/soyad arasına boşluk konulmalıdır.

Bu kampanya, 01.02.2021 (00:01) – 04.07.2021 (23:59) tarihleri arasında geçerlidir.