Navigasyonla gelen facia: 4 ölü, 3 yaralı

Kayseri'den yola çıkan otomobil, navigasyonun yanlış yönlendirmesiyle Adana'da kullanılmayan yola girdi. Sürücü önüne çıkan köpeğe çarpmamak için manevra yapınca araç uçuruma düştü; 2'si çocuk 4 kişi öldü.

AA-İHA

Adana Tufanbeyli'ye bağlı Ağdaşalağı Yaylası'nda bir otomobil, uçuruma yuvarlandı; Tokalı Ailesi yok oldu. 7 kişinin içinde bulunduğu araç Kayseri'den Adana'nın Saimbeyli İlçesi'ne doğru yola çıktı.

UYGULAMA YANLIŞ YOLA SOKTU

Tufanbeyli İlçesi'ne geldiklerinde yolu şaşıran aile, iddiaya göre cep telefonlarından açtıkları navigasyon uygulamasının yanlış yönlendirmesi sonucu kullanılmayan bir yola girdi. Burada karşısına çıkan köpeğe çarpmamak için sürücü ani manevra yaptı. Kontrolden çıkarak savrulan otomobil, uçurumdan düştü. Kazayı gören çevredeki vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'yi arayarak yardım istedi.

İKİZLER ÖLÜMDE DE AYRILMADI

Kaza yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Aynı araçtaki Ayşe Tokalı (43) ile kızları Rabianur (12), Ravzanur Tokalı (9) ve kadının ikiz kardeşi Elife Yağmur (43) hayatını kaybetti. Yaralanan biri çocuk 3 kişi ise sağlık ekiplerince çevredeki hastanelere kaldırıldı; tedaviye alındı.