Nafakayı da şeytan ödesin

Şeytani eşten sopalı işkence. Boşanma davası açan Melek Ö., 6 yıllık eşinin batıl inançları nedeniyle hayatının kabusa döndüğünü söyledi. Genç kadın, en ufak tartışmada kocasının “Senin içinde şeytan var” diyerek sürekli sırtına sopayla vurduğunu öne sürdü.

NESLİHAN KESKİN

İstanbul'da 6 yıl önce dünyaevine giren Melek Ö. ile Musa Ö., evliliğin başından beri sorun yaşamaya başladı. İddiaya göre elektrik mühendisi Musa Ö., içinde şeytan olduğunu söylediği eşinin hayatını kabusa çevirdi. Melek Ö. ile yaşadığı her türlü problemi takıntılı şekilde şeytandan kaynaklandığına inanan Musa Ö.'nün, genç kadına ekonomik, fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladığı öne sürüldü.

ÖNCE HOCA SONRA EŞİ DÖVDÜ

Yeni doğum yapan Melek Ö.'nün sütünün gelmemesi üzerine, "İyi bir anne değilsin. Günahlarından dolayı başına bunlar geliyor" şeklinde baskı uygulayan Musa Ö., henüz lohusa olan eşini psikolojik olarak çökertti. Eşinin içinde şeytan olup olmadığını öğrenmek isteyen Musa Ö.'nün eve getirdiği sözde hocanın Melek Ö.'nün sırtına bakarak "İçinde şeytan var. Sen istenmeyen çocuk muydun?" diye sorduğu, genç kadının "Hayır" yanıtı vermesi üzerine de 'şeytan konuşturuyor' tespitinde bulunduğu öğrenildi. Kadının eline ve sırtına sopayla vuran hocanın tavsiyesi üzerine Musa Ö.'nün de hoşuna gitmeyen her olay sonrası "Şeytan konuşuyor, bu sen değilsin" diyerek eşinin sırtına sopayla vurduğu ileri sürüldü. Boşanma davası açan Melek Ö.'ün dilekçesine göre, Musa Ö. sürekli "Bizi şeytanlar sevdirdi. Bendeki çıktı, sendeki duruyor" derken genç kadını da doğum sonrası dışarı çıkmasını engelledi.

1 MİLYON TL İSTİYOR

Kendisi ve çocuğu için 7 bin TL nafaka ile 1 milyon lira tazminat isteyen Melek Ö., eşini pintilikle de suçladı. Genç kadın, bir şey almak istediğinde "Afrika'daki çocukları düşün" diyerek kendisini engelleyen eşinin modern tıbba inanmayıp 7 aylık bebeğini doktorlara götürmesine müsaade etmediğini öne sürdü.