Gelinim Mutfakta kolay muzlu rulo pasta nasıl yapılır? Muzlu rulo pasta tarifi!

Muzlu rulo pasta tarifi, Gelinim Mutfakta'da yapıldı. Akşam çayın yanına muzlu rulo pasta yapacak olanlar, defterlerine not aldı. Haftanın son gününde gelinler tarafından tatlı yapılacak. Kritik oylama sonucunda en güzel pastayı yapan 5 puan alacak. Muzlu rulo pasta tarifine haberimizden ulaşabilirsiniz.

Muzlu rulo pasta tarifi ekran başındaki izleyenler tarafından ilgi ile takip ediliyor. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı programda bir bugün bir isim haftanın birincisi olacak. Evde kolay bir şekilde hazırlayacağınız muzlu rulo pasta tarifi, herkes tarafından çok sevilecek. Peki, Gelinim Mutfakta kolay muzlu rulo pasta nasıl yapılır? İşte tarif hakkında tüm detaylar...

MUZLU RULO PASTA MALZEMELERİ

Pandispanya için:

  1. 4 yumurta
  2. 1 bardak şeker
  3. 1 çay bardağı su
  4. 1,5 bardak un
  5. 1 vanilya
  6. 1 kabartma tozu

Kreması için:

  1. 3 bardak süt
  2. 1 bardak şeker
  3. 2 kaşık un
  4. 2 kaşık buğday nişastası
  5. 1 vanilya
  6. 2 muz

Üzerine:

  1. Pudra şekeri

MUZLU RULO PASTA TARİFİ

İşe pandispanyayı hazırlayarak başlayın. Yumurta ve şekeri mikserle köpürtün. Suyu da ekleyip çırpmaya devam edin. Vanilya, un ve kabartma tozu ekleyip karıştırın.

Hamuru yağlı kağıt serili dikdörtgen fırın tepsisine dökün. Spatula yardımıyla üzerini düzelttikten sonra önceden ısıttığınız 180 derecelik fırında pişirin.

Şimdi kremayı hazırlamaya koyulun. Muz ve vanilya hariç bütün malzemeyi tencereye alın. Sürekli çırparak pişirin. Kıvam almaya başlayınca vanilya ekleyip karıştırdıktan sonra altını kapatın.

Pandispanya pişince 10 dakika kadar dinlendirin. Yağlı kağıtla beraber tepsiden alın. Üzerine ılıyan kremayı sürdükten sonra muzları bütün olarak ortasına koyun. Pandispanyayı yağlı kağıttan ayırarak rulo şeklinde sarın.

Servis tabağınıza aldığınız pastanın üzerine pudra şekeri eleyin.