Müşteri tartışması silahlı kavgaya dönüştü! Mantıcıya ‘ifşa' kurşunu

İzmir'de ürünlerinde ‘tek tırnaklı eti' çıkan mantıcılar, İstanbul'daki başka bir mantıcıda dehşet saçtı.

DHA

İstanbul Maltepe'de, mantı imalathanesine silahlı saldırı düzenlendi. İddiaya göre, İzmir'de faaliyet gösteren ve Tarım Bakanlığı'nın yaptığı tağşiş denetimlerde ürünlerinde 'tek tırnaklı eti' çıkması sonucu ifşa olan bir mantı imalathanesinin müşterileri, İstanbul'daki başka bir imalathaneyi arayarak artık kendilerinden alışveriş yapacaklarını söyledi.

Mantıcıların saldırı anları kameraya yansıdı.

SALDIRGANLAR KAÇTI

Bunun üzerine İzmir'deki firma sahipleri, Maltepe'deki mantı imalathanesine geldi. İki firma arasındaki müşteri tartışması silahlı kavgaya dönüştü. İzmir'deki mantı imalathanesinden gelenler, iş yeri sahibi Sinan Balkaya ve oğlulları Caner, Aytaç Balkayayı silahla yaraladı. Saldırganlar daha sonra geldikleri araçla olay yerinden kaçtı. Mantı imalathanesindeki saldırganlar hakkında soruşturma başlatıldı.

Çetin Gelmez

'ÇAY İÇTİLER, SIKIP GİTTİLER'

İş yeri çalışanı Çetin Gelmez, "Geçen Tarım Bakanlığı ifşa olan firmaları yayınladı. O firma ifşa olunca onların müşterileri bizi aradı, bize mantı verin diye. Belden aşağıya vurdular, ofiste saldırdılar. Çay içtiler, sıkıp gittiler. İzmir'deki bir firma 3 kişi geldiler" diye konuştu.