Şen kardeşleri kim öldürdü? Korkunç şekilde işkence görmüşler

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınına Şen kardeşler cinayeti damga vurdu. Evlerinde işkence görüp öldürülen Hüseyin ve Metin Şen kardeşlerin katili aranıyor. Canlı yayına katılan Ganime Şen'in, ''Amcama daha çok işkence yapmışlar. Kafatasını ayırmışlar, boğazını kesmişler.'' şeklindeki ifadesi ise kan dondurdu.

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Şen kardeşler cinayeti damga vurdu. 80 ve 83 yaşındaki Hüseyin-Metin Şen kardeşlerin ölümüne ilişkin ifadeler, izleyenleri ekrana kilitledi.

Babası ve amcasının katillerini arayan Ganime Şen, canlı yayına çıkarak, "Amcama daha çok işkence yapmışlar. Kafatasını ayırmışlar, boğazını kesmişler. Babamda ise bu kadar ağır yaralar yoktu." şeklinde konuştu.

İddiaların odağındaki isimlerden biri olan evin bakıcısı Emel Hanım ise canlı yayına çıkmayı reddederek şüpheleri üzerine çekti.

ŞEN KARDEŞLER OLAYI NEDİR?

Hatay Merkez'e bağlı evlerinde yaşayan kardeşler, 2020 yılında hayatını kaybetti. İşkence görerek öldürüldüğü söylenen Hüseyin ve Metin kardeşleri kimin öldürdüğü sorgulanıyor.

İki kardeşin evinde korkunç cinayete kurban gitmesinin ardından ailesi Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk oldu. 80 ve 83 yaşındaki kardeşlerin cinayetinde suçlanan isimler arasında bakıcıları da yer alıyor.

Müge Anlı konuyla ilgili canlı yayında şu ifadeleri kullandı:

"Evli olan kardeşin eşi hastalık geçiriyor ve yardıma ihtiyaç duyuyor. Evlerinde biri hafta sonu biri hafta içi olmak üzere iki bakıcı bulunuyor. Abileri de onların yanına geliyor ve beraber kalıyorlar. 8 Ekim 2020'de evlerine biri ya da birileri giriyor.

Ne yazık ki bu iki beyefendiyi işkence edecek kadar canice darp ediyorlar. Kesici aletlerle, delici aletlerle... Hastanede hayatlarını kaybediyorlar. Evde rahmetlinin eşi ve bakıcısı var. Bakıcı o gece hiçbir şey duymadığını iddia ediyor."