Müge Anlı'da bugün neler oldu?

Müge Anlı izleyicileri Afyon’da Abdullah Gazi Akbıyık cinayetinde son durum ne olduğunu merak ediyorlar.

Müge Anlı konu ile ilgili detayları aktardı. Abdullah Gazi’nin kızı ve eşi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Yasemin hanım telefon ile programa bağlandı. Açıklamasında, “Ben beş yıl evli kaldım. Beş yıl bu adamın ölmesi için her gün dua etti. Beni çırılçıplak soydu ve dövdü.” dedi.

15 ŞUBAT’TA İTİRAF ETTİ

Canlı yayından sonra Müge Anlı, Gazi Abdullah'ın eşi ve büyük kızı ile görüştü ve gerçekler ortaya çıktı. Büyük kızı 18 Ocak gecesi annesini korumak için babasının ölümüne sebep olduğunu Müge Anlı'ya itiraf etti.

"EKMEK YAPTIĞIMIZ YERDE YAKTIK"

"Babam alkollü bir şekilde eve geldi. Bir senet çıkardı, anneme imzalatmak istedi. Annem itiraz edince vurdu, başına silah dayayıp seneti imzalatmaya çalıştı. Annem de imzaladı ama babam dövmeye devam etti. O sırada ben araya girdim ve silah patladı. Silah babamın elindeydi. Kime geldiğini anlayamadım, baktım babam yığıldı, o an babamın vurulduğunu anladım.

NELER OLMUŞTU?

Afyonkarahisar’da yaşayan Abdullah Gazi Akbıyık, 18 Ocak günü kayboldu. Dini nikahlı birlikte olduğu Kıymet Albayrak, kaybolmasından 10 gün sonra polise başvurdu. Akbıyık’ın ortaya çıkmaması üzerine, kardeşleri Müge Anlı’nın programına konuk oldu. 52 yaşındaki adamın kaybının arkasında eşi Kıymet Albayrak’ın olduğunu ileri sürdüler. Müge Anlı'nın Kıymet Albayrak'ı stüdyoya davet etmesiyle canlı yayından sonra gelen itiraf içler acısıydı