Müge Anlı Necla Metin Büyükşen cinayetinde yeni gelişme var mı? Büyükşen cinayeti çözüldü mü, katil kim?

Müge Anlı canlı yayınında işlenen Necla Metin Büyükşen cinayeti hakkında son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Metin Büyükşen ve eşi Necla Büyükşen'in katili 3 yıldır bulunamıyor. Konya'nın Karatay ilçesine bağlı Bismil Mahallesi'nde kar maskeli bir saldırgan tarafından öldürüldükleri iddia edilen Necla Büyükşen ve Metin Büyükşen cinayeti için özel ekip kuruldu. Peki, Müge Anlı Necla Metin Büyükşen cinayetinde son dakika gelişmesi var mı? Büyükşen cinayeti çözüldü mü, katil kim? İşte tüm merak edilenler...

Müge Anlı canlı yayınında işlenen Büyükşen cinayetindeki sır perdesi henüz aralanmadı. Osman Büyükşen'in programdaki feryadı sonrası bir kez daha harekete geçildi. Müge Anlı, cinayeti çözmek için özel ekip kurulduğunu duyurdu. Müge Anlı Necla Metin Büyükşen cinayetinde son dakika gelişmesi var mı? Büyükşen cinayeti çözüldü mü, katil kim? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte tüm detaylar...

NECLA METİN BÜYÜKŞEN CİNAYETİNDE SON DURUM NE?

Metin Necla Büyükşen cinayetiyle ilgili son gelişmeler yakından takip ediliyor. Sosyal medyaya da konu olan Büyükşen cinayetinde özellikle ailenin doktoru oğlu Osman Büyükşen'in isyanı ve olayın tek görgü tanığı olan Büşra Büyükşen'in çelişkili ifadeleri gündeme bomba gibi düştü.

ÖZEL EKİP KURULDU

Necla ve Metin Büyükşen'in doktor olan oğlu Osman Büyükşen'in geçtiğimiz günlerde gözyaşları içerisinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yardım isteyerek,"Anne ve babamın katillerini bulun" demişti. Büyükşen cinayeti için Özel Ekip kuruldu.

EN FAZLA SWAP İZİ UĞUR BÜYÜKŞEN'DE ÇIKTI!

Savcı cinayetin gerçekleştirildiği evde yaşayan herkesin swap izi raporunu istediği ortaya çıktı. Yapılan araştırmaların ardından Uğur Büyükşen'in 12 bölgesinden pozitif swap izi çıktı. Eşi Betül Büyükşen'in ise sadece eli ve yüzünden swap çıktı. Büşra Büyükşen'in ise sadece kıyaftinde swap izi çıktı.

Swap izi ne demek: Eldе kan vе barut sıçramaları gözükür. Bunun analizindе kurşun, antimon, baryum tеspit еdilеbilir( Swap analizi). Atеşli silah atış artığı bulunur.