Müge Anlı'da Leyla Aydemir bulundu mu?

Müge Anlı Leyla Aydemir bulundu mu son dakika haberleri araştırılıyor. Müge Anlı canlı yayın izleyici karşısına hafta içi her gün çıkıyor. ATV’de yayınlanan programda ele alınan konular heyecanla takip ediliyor. Son günlerde en çok merak edilen konu kayıp Leyla Aydemir’in bulunup bulunamayacağı oldu.

22 Haziran'da programda beyaz aracın bulunduğu, Leyla ile alakalı bir durumun olmadığı açıklandı. Ağrı’da kaybolan Leyla Aydemir olayını Müge Anlı’da ele alıyor. Ağrı merkezde ikamet eden Nihat ve Şükran Aydemir bayramın ilk günü bayramlaşmak için akrabalarının bulunduğu Bezirhane köyüne gitti. Akrabaları ile bayramlaşan aile dışarıda amcası ile oyun oynayan Leyla’nın 15 dakika içerisinde kaybolduğunu öğrendi. Çevrede arama yapan aile çocuklarını bulamadı.

22 HAZİRAN’DA NELER OLDU?

Müge Anlı, “Ne olduysa çocuğu o köy içerisinde olduğu düşünülüyor. Büyük bir ümitle o araçlar arandı. Ama o araç arkada dört çocuğu olan bir aileye aitmiş. İçerisinde bulunan çocuklar kendi çocuklarıymış.” dedi. Bir önceki gün programa bir kadın bağlandı. Bu kadın Leyla’nın annesi ve amcasının eşinin 10 yıldır konuşmadığını söyledi. Aile bu olaydan hiç bahsetmemişti. Müge Anlı, “Kayıpların bulunması isteniyorsa, ailelerin doğruyu söylemeleri gerekli” dedi.

21 HAZİRAN’DA NELER OLDU?

21 Haziran’da yaşanan programda Nihat Bey’in telefonuna özel numaradan bir arama geldi. Leyla'nın amcası Yusuf Aydemir'e gizli numaradan gelen bir telefon güvenlik güçlerini harekete geçirdi. Leyla'nın amcası gelen telefon ihbarını jandarma ekipleriyle paylaştı. İhbarda kendisini bir kadının aradığını belirten amca Yusuf Aydemir, "Gizli numaradan bir kadın aradı. Leyla bizde. Başınız sağ olsun. Yazık oldu dedi. Sonra telefonu komutana götürdüm ve karşıdaki kadın telefonu hemen kapattı" diye konuştu. Jandarma ekipleri gelen telefonunun tespiti için çalışmalara başladı. Aramanın, başka ilden yapıldığı, telefonu açan kişinin olayla ilgisi  bulunmayan küçük yaştaki çocuk olduğu belirlendi. Olaya ilişkin bugüne kadar yapılan tüm ihbarlara çok kısa sürede  karşılık veren ekipler, tüm ihbarların 15 dakika içinde asılsız olduğunu ortaya  çıkardı.

“İHBARLAR TEK NOKTADA TOPLANACAK”

Küçük Leyla’nın bulunması amacıyla Ağrı Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma kapsamında Ağrı Valiliği koordinesinde alanında uzman 11 kişilik özel ekip oluşturuldu. Leyla için kurulan kriz masasında görevli ekip, ihbarları tek noktada toplamak amacıyla “0505 022 74 27” numaralı ihbar hattını devreye aldı.