Ağrı’da kaybolan kız çocuğu Leyla bulundu mu?

Ağrı'nın merkeze bağlı Bezirgan köyünde bayramın birinci günü sokakta oynarken ortadan kaybolan Leyla Aydemir’in ailesi canlı yayına katılarak tüm Türkiye’den yardım istedi. Gözü yaşlı baba Nihat Aydemir, olayla ilgili flaş açıklamalar yaptı.

Ağrı merkezde ikamet eden Nihat ve Şükran Aydemir bayramın ilk günü bayramlaşmak için akrabalarının bulunduğu Bezirhane köyüne gitti. Akrabaları ile bayramlaşan aile dışarıda amcası ile oyun oynayan Leyla’nın 15 dakika içerisinde kaybolduğunu öğrendi. Çevrede arama yapan aile çocuklarını bulamadı. Köylüler durumu jandarma ve Afet ve Acil Durum (AFAD) İl Müdürlüğüne bildirdi. Bayramın ilk gününden bu yana aralıksız bir şekilde köyün çevresi, dere yatakları ve merada aranan Leyla henüz bulunamadı

SON GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN! BEYAZ ARAÇ BULUNDU

MÜGE ANLI 19 HAZİRAN'DA NELER OLDU?

Programın 19 Haziran'daki bölümünde Leyla Aydemir'in dedesi konuştu. Zeki Aydemir olay günü neler yaptığını anlattı. Zeki Bey, “Saat 8.30’da mezarlığı ziyaret ettim. Sonra taziyeye geldim. 10-15 dakika sonra Nihat’ın kızı kaybolmuş denildi. En başta hemen bulunur diye düşündüm. Ama bulunamadı. Leyla’yı bulan, gören yerini tespit eden en yakın polis karakoluna haber versin ben de onlara 30 bin lira ödülü vereceğim” dedi. Peki Leyla kaçırıldı mı? Beyaz araç ile ilgili konular konuşuldu. Bu beyaz araç çocuklara şeker teklifinde bulunmuş. Sonra da bu yol Leyla’nın köyüne geliyor. Ağrı Bezirhane ve civarındaki köylerde çocuklara şeker dağıtan beyaz kamyonet kimin?  Müge Anlı’nın ekibi önce Boztoprak köyüne gitti ve görgü tanıkları ile konuştu. Görgü tanığı Kerem Bey, “Yeğenim gördü aracı. Çocuklar diyor ki bize şeker verdiler, sonra kadın eşim de size şeker verecek diye çağırmış. Çocukların aileleri çocukları başkalarının arabasına binme diye tembihlediğinden dolayı binmemişler” dedi. Daha sonra olayı yaşayan bir çocuk da olay anını anlattı. Yeğen Ümeyir “Leyla’yı bir araba aldı götürdü” dedi.

MÜGE ANLI LEYLA AYDEMİR SON DAKİKA!

Ağrı'nın merkeze bağlı Bezirgan köyünde bayramın birinci günü sokakta oynarken ortadan kaybolan Leyla Aydemir’in ailesi canlı yayına katılarak tüm Türkiye’den yardım istedi. Gözü yaşlı baba Nihat Aydemir,  olayla ilgili flaş açıklamalar yaptı.

Bu sabah ATV'de ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bağlanan Nihat ve Şükran Aydemir, önemli açıklamalarda bulundu.  Baba Nihat Aydemir, şunları söyledi:

"Beyaz bir kamyonet varmış. İçinde kızıl saçlı bir kadın ve 40 yaşlarında kirli sakallı bir erkek varmış. O aracı görenler var. Köye gelip çocuklara şeker dağıtmışlar. İçinde 3 tane çocuk varmış. Biri mavi gözlüymüş, ona yoğunlaştık. Arabanın arka camı da kırıkmış."

Canlı yayında minik kızın amcası, kaybolmadan önceki son görüntülerini paylaştı. Leyla'nın üzerindeki yeşil kıyafetiyle kaybolduğunu aktardı.  Amca Aydemir, "Ben videoyu çektim, sonra çocuğu eve teslim ettim. Bayramdı arkadaşlarımla çay içmeye devam ettim. Çocuk Ağrı'ya doğru yürüyordu. Çok çekingen kimsenin yanına gitmeyen bir çocuk. O yüzden öyle davranıyor. Çocuk köyün yabancısı, yerlisi değil" dedi.