İkranur Tirsi'yi amcası mı öldürdü? Müge Anlı İkranur Tirsi olayında son durum!

Giresun'un Bulancak ilçesinde 27 Haziran'da evinin yakınındaki bahçede kaybolduktan 3 gün sonra derede cansız bedenine ulaşılan İkranur Tirsi'nin (7) ölümüyle ilgili, cinayet şüphesi üzerine başlatılan soruşturma tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. İkranur'un dedesi ve amcasının da aralarında olduğu 7 kişi gözaltına alındı. Peki, Müge Anlı İkranur Tirsi olayında son durum ne? İkranur Tirsi öldürüldü mü?

Geçtiğimiz yaz Giresun'un Bulancak ilçesinde kaybolan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'ye dair soruşturma devam ediyor. Minik İkranur'un ölüm haberi tüm Türkiye'yi yasa boğmuştu. Korkunç olaya ilişkin başlatılan soruşturma neticesinde emniyet güçleri geniş çaplı inceleme başlattı. Jandarma tarafından İkranur'un halaları, amcası ve dedesinin de aralarında bulunduğu 7 kişi gözaltına alınmıştı. Peki, Müge Anlı İkranur Tirsi olayında son durum ne? İkranur Tirsi öldürüldü mü? İşte tüm merak edilenler...

İKRANUR TİRSİ OLAYINDA SON DURUM NE?

Giresun'da geçen yıl bahçede otlayan büyükbaş hayvanlara bakmaya gittikten sonra kaybolup, 3 gün sonra da derede cansız bedeni bulunan İkranur Tirsi'nin (7) ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor. 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin ölümüyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 20 kişiden DNA örneği incelenirken; 7 kişi de sorguya alındı.

Küçük kızın dedesi, amcası, 3 halasının da yer aldığı 7 kişinin, sorgusu tamamlandı. Şüphelilerden 5'i ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, küçük kızın amcası S.T. ile halası A.T., adliyeye sevk edildi.

İKRANUR TİRSİ ÖLDÜRÜLDÜ MÜ?

İkranur Tirsi'nin ölümüne ilişkin flaş gelişmeyi Müge Anlı canlı yayınında duyurdu.. Yapılan açıklamaya göre; 14 yaşındaki öz amcası İkranur Tirsi'yi öldürdüğünü itiraf etti!

NELER OLMUŞTU?

Giresun'un İcilli köyüne bağlı Kıran Mahallesi'nde 27 Haziran 2020 günü evinin yakınındaki bahçede 6 yaşındaki kardeşi ve kuzeni ile oynayan Nazlı ve Serdar Tirsi çiftinin kızları İkranur, büyükbaş hayvanların yanına gitti. Küçük kız, geri dönmeyince ailesine haber verildi.

Çevrede arama yapan ailesi, kızlarını bulamayınca jandarma ekiplerine bildirdi. Köye gelen jandarma, AFAD ve AKUT ekipleri arama çalışması başlattı.

İz takip ve kadavra köpekleri, drone ve termal kameralar ile aranan İkranur'un cansız bedeni evinden 7 kilometre uzaklıktaki Salman mevkisi Adaköy deresinde bulunmuştu.