Müge Anlı Hasan Kiraz olayında flaş gelişme! Canlı yayında kendini yerden yere attı...

Müge Anlı'ya damga vuran Hasan Kiraz olayında flaş bir son dakika gelişmesi yaşandı. 3 yıldır kendisinden haber alınamayan Hasan Kiraz'ın yok oluşundaki gizem çözülmeye çalışırken, olaya ilişkin hakkında tutuklama kararı çıkan kişi sayısı arttı. Hasan Kiraz'ın babası ve yengesi canlı yayında polisler tarafından götürüldü. Polisleri stüdyo girişinde gören yenge Merve Kiraz ise canlı yayında sinir krizi geçirerek kendini yerden yere attı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında yaşanan son dakika gelişmesi izleyenleri ekran başına kilitledi. Esrarengiz bir şekilde kaybolduktan sonra 3 yıldır kendisinden haber alınamayan Hasan Kiraz olayında, sigorta parasını izinsiz alan abinin yanı sıra Kiraz'ın babası ve yengesi de canlı yayında polisler tarafından götürüldü.

Kaydedilen son gelişmelerin ardından tutuklu sayısı 16'ya yükselirken, Hasan Kiraz'ın yengesi stüdyoda polisleri görünce sinir krizi geçirip kendini yerden yere attı.

HASAN KİRAZ OLAYINDA NE OLMUŞTU?

Muğla'nın Dalaman ilçesinde esrarengiz bir şekilde kaybolan 23 yaşındaki Hasan Kiraz'dan 3 yıldır tek bir iz bile bulunamıyor. Üç yıl önce babası ile birlikte çalıştığı bahçeden, "Eve gidiyorum." diyerek ayrılan Hasan Kiraz'dan bir daha haber alınamadı.

Hasan Kiraz geçirdiği trafik kazasının ardından 231 bin liralık bir tazminat hak etmişti. Ancak bu para hesabına yatırılmadan ortadan bir anda kayboldu. Esrarengiz bir şekilde ortadan kaybolan Hasan Kiraz'ın, ağabeyi Hüseyin Kiraz yasadışı yollardan 23 yaşındaki gencin banka hesaplarına ulaşabildiğini itiraf etti.

Şüphelerin odağındaki ağabey ile ilgili Niyazi Demiröz canlı yayına bağlanmış ve aileyle kendisini tanıştıran Süheyla adlı kişinin kendisine, "Hasan kayıp değil. Ailesi öldürdü. Çocuk sıkıntılı bir çocuktu. Para hesaba yattığında aileye vermeyeceği için aile öldürdü." dediğini iddia etti.