Şiar Kılıç'ın annesi Gülizar Emanet neler söyledi? Müge Anlı Gülizar Emanet kimdir?

Evlerinde çıkan yangında öldüğü iddia edilen 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın babası oğlunun şüpheli ölümünün netlik kazanması için Müge Anlı'ya başvuru yaptı. Anne Gülizar Amanet ve eşi Hami Kıcı'nın çocuğu dövdükleri, çeşitli işkenceler uyguladıkları ve öldürdükten sonra yangını bilerek çıkardıkları iddiaları canlı yayında konuşuluyor. Programa katılan Anne Gülizar Emanet'in sözleri tüm izleyicileri etkiledi.

Sakarya'da çıkan yangında evde mahsur kalan Şiar Kılıç'ın ölümü babasının Müge Anlı'ya başvurmasının ardından gündeme geldi. Babanın, çocuğun yangından önce öldürülmüş olabileceğini ifade etmesi üzerine anne Gülizar Emanet'in olayı detaylı olarak anlatması istendi. Programa katılan Anne Gülizar Emanet'in sözleri gündeme bomba gibi düştü. Şiar Kılıç'ın annesi Gülizar Emanet neler söyledi? 

MÜGE ANLI GÜLİZAR EMANET KİMDİR?

Oğlunun ölümünü rüyasında gördüğünü iddia eden Gülizar Amanet'in söyledikleri gündeme bomba gibi düştü. Geçtiğimiz nisan ayında Sakarya’nın Kocaali ilçesinde, yangın çıkan evde mahsur kalan 9 yaşındaki Şiar Kılıç, yaşamını yitirmişti.

Olaydan aylar sonra Müge Anlı programına katılan Şiar Kılıç’ın babası oğlunun yangından önce öldürülmüş olabileceğinden şüphelendiğini dile getirdi.

Programa katılan Anne Gülizar Emanet’in sözleri ise şoke etkisi yarattı. 'Oğlumun 13 yaşına gelmeden öleceğini rüyamda' gördüm diyen Gülizar Amanet, tepkileri üzerine çekti.

ŞİAR KILIÇ OLAYI NEDİR?

Müge Anlı ve ekibi Nisan ayında Sakarya'nın Kocaali ilçesinde, yangın çıkan evde mahsur kalan 9 yaşındaki Şiar Kılıç'ın ölümünü gündeme getirdi. Baba Samet, dede Kemal ve eşi Emine Kılıç, Müge Anlı'ya çıkarak küçük Şiar'ın ölümü hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Baba Samet, oğlunun eski eşinin ilişki içerisinde bulunduğu kişi tarafından şiddete maruz kaldığını ve öldürülmüş olabileceğini dile getirdi. Yangından 2 gün önce hastaneye giden Gülizar Emanet’in doktora oğlunun öldüğünü söylemesi ise soru işaretlerini çoğalttı. Müge Anlı, anne Gülizar'ı o tarihte ölmemiş oğlunu "o gün" neden ölmüş gibi gösterdiğini sorguladı ancak yanıt alamadı.