Güldane Biçer'e ne oldu, öldü mü? Müge Anlı Güldane Biçer olayı nedir?

Müge Anlı canlı yayınına Güldane Biçer olayı damga vurdu. 10 yıldır kayıp olan ve kendisinden haber alınamayan Güldane Biçer 17 Eylül 2011 tarihinden beri eve geri dönmedi. Kayıp kadının ablası ise Güldane Biçer'in eşi Osman Biçer'den şüphelendiğini açıkladı. Peki, Güldane Biçer'i eşi Osman Biçer mi öldürdü? İşte sır olaya ilişkin tüm detaylar...

10 yıldır kendisindne haber alınamayan Güldane Biçer Müge Anlı canlı yayınına konu oldu. Canlı yayına bağlanan Biçer'in ablası ise Osman Biçer'den şüphelendiğini dile getirdi. Oğul Barış, annesinden bugüne dek bir yakınlık görmediğini belirterek isyan etti. Peki, Güldane Biçer'e ne oldu? Güldane Biçer'i eşi Osman Biçer mi öldürdü?

GÜLDANE BİÇER'İ EŞİ OSMAN BİÇER Mİ ÖLDÜRDÜ?

17 Eylül 2011 gününden beri nerede olduğu bilinmeyen Güldane Biçer'in şüpheli kaygı Müge Anlı'ya konu oldu. Eşi Osman Biçer'in ise karısı kaybolduktan 6 ay sonra onu boşayıp başkaları ile evlenmesi ve karısını bir daha aramaması merak uyandırdı.

Eşi kaybolduktan 3 gün sonra çocuklarını yurda vermek için başvuran Osman Biçer'in, Güldane'nin geri dönmeyeceğini nereden bildiği şüphe uyandırdı.

Güldane Biçer'in ablası Melek Hanım kız kardeşinin 2011 yılında evinden kaybolduğunu bir ara polisin kız kardeşinin bulunduğunu söylediğini ama sizle görüşmek istemiyor dendiğini ama 10 yıldır kimlikte bir hareket olmadığını konu ile ilgili 10 yıl önce televizyona çıktıklarını anlattı.

Annesi kızının şiddet gördüğünü ve boşanmak istediğini ev sahibinin kendisine kızını döve döve kızını öldürecekler dediğini belirtti.