Müge Anlı yeni bölümde şoke eden gerçek ortaya çıktı

ATV’de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yüksek reytinge sahip. Programda kayıplar bulunuyor, görgü tanıkları işlenen cinayetlerle alakalı bilgi veriyorlar.

Atv'de yayınlanan en çok izlenen programlardna biri Müge Anlı ile Tatlı Sert. Müge Anlı canlı yayınından birbirinden farklı konular değişik yönlerden ele alınıp inceleniyor. Son günlerde yayında en çok konuşulan konu Fatma Demir Cinayeti.  Fatma Demir katili bulundu mu? Gelinler neden yalan söylüyor? Müge Anlı son yeni bölüm katil bulundu mu? 

MÜGE ANLI 19 MAYIS 2017 NELER OLDU?

Dün yayın sonrası Gülbahar, Necla ve Katibe bir araya geldi. Gülbahar, “Güladiye bana suçu atmaya çalışıyor ama ben buna izin vermeyeceğim. Güladiyeler çelişkili konuştukça batıyolar, ne biliyorlarsa artık anlatsınlar. Doğruyu konuşun siz de kurtulun biz de kurtulalım artık” dedi. Güladiye’nin eşi “Gülbahar’ın babası da benim üzerime suç attılar” dedi. Müge Anlı, “Gülbaharların anneni öldürmesi için ne gibi bir gerekçe düşünüyorsunuz” dedi. Necmiye Demir, “Onların evine kimse girmedi. Kimseyi suçlamasınlar” dedi. Güladiye önce keseyi yakmadım daha sonra da yaktım demişti. Bu konunun üzerinde duruldu. Müge Anlı, "kese dedik kese ortaya çıktı. Siyah çanta, ayakkabı ne zaman ortaya çıkacak merak ediyorum" dedi. Kese ve bataryayı aylar sonra kim ortaya çıkardı?

MÜGE ANLI 18 MAYIS 2017 NELER OLDU?

Güladiye, dün yayınlanan programda Gülbahar Demir ve Katibe Demir’i suçlamıştı. Bugün yayınlanan programda taraflar yüzleşti. Güladiye, Fatma Demir’in boynunun kırıldığını önceden biliyor muydu? Gülbahar “Bütün kayıtları siz yaktınız, cinayet olduğunu biliyordunuz” dedi. Necla Demir’de yayında kendinin köye gideceğini söylediği için keseyi odaya birinin bıraktığını ve suçu onun üstüne atmaya çalıştıklarını düşündüğünü söyledi. Gülbahar Demir, “Keseyi olay Necla’nın üstüne kalsın diye Güladiye oraya koydu” dedi. Stüdyoda kargaşa çıktı. 

MÜGE ANLI 17 MAYIS 2017 NELER OLDU?

Şevki bey Samsun’da yaptığı gözlemlere dayanarak açıklamalarda bulundu. “Her gün tarlaya Fatma Demir’le beraber giden Güladiye, neden o gün tek başına gitti?” sorusu akıllara takıldı. Güladiye, verdiği röportajda Necla, Fatma Demir’i görebilirdi balkondan baktığında dedi. O günü canlandırma yöntemi ile tekrarladı. Necla’nın diğer dairesine gidilip bakıldı. Güladiye, bataryayı kimin bulduğunu Hatice’nin bildiğini söyledi. Gülbaharlar’ın bulduğunu ima etti. Güladiye “Batarya bulunduğunda Necmiye yengemler de oradaydı” dedi. Necmiye yengesi ve Gülbahar’dan şüphelendiğini söyledi. Programın muhabiri Güladiye’nin yalan söylediğini, bataryayı Mustafa Demir ve Müge Anlı ekibinin bulduğunu aktardı. Bataryanın bulunduğu, Müge Anlı ekibinin yaptığı bant kaydı tekrar yayınlandı ve batarya bulunurken Gülhabar’ın orada bulunmadığı görüldü. Fatma Demir’in kızı Havva Erkol, amcası olan muhtarı suçladı. “Muhtar annemi öldüren kişiyi biliyor” dedi.