Kaçtığı düşünülen Sevgi Kıranlı, Müge Anlı canlı yayınında konuştu: ''Muammer beni değil, ben onu kaçırdım''

Müge Anlı Sevgi Kıranlı olayında bir son dakika gelişmesi yaşandı. Çocuklarını ve 4 torununu bırakıp şoför Muammer'le kaçtığı düşünülen Sevgi Kıranlı canlı yayında, izleyenleri hayrete düşüren ifadelere imza attı. ''Muammer beni değil, ben Muammer'i kaçırdım.'' diyen Kıranlı'nın sözleri üzerine Müge Anlı kulaklarına inanamadı.

Müge Anlı canlı yayınına Sevgi Kıranlı'nın sözleri damga vurdu. 3 aydır kendisinden haber alınamayan ve şoför tarafından kaçırıldığı düşünülen Sevgi Kıranlı, flaş sözleriyle şaşırttı.

Eşi Sevgi Kıranlı'dan haber alamayan Davut Kıranlı, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu. Karısının, köye gelen şoför Muammer tarafından kaçırıldığını iddia eden gözü yaşlı eş, "Köyümüze gelen bir şoför vardı. 35 yaşındaki Muammer adında bir adamdı. Karıma büyü yaptı, kaçırdı. Sevgi ile aramızdaki aşk çok büyüktü. Farklı koltuklarda bile oturmazdık. Muammer, evime geldi. Kül döktü, aşık etmek için büyü yaptı. Karımı kaçırdı." ifadelerini kaydetmişti.

Müge Anlı canlı yayında sinir krizi geçirdi! 'Sana bir yumruk atarım, bir de yer çarpar'

"O DEĞİL, BEN ONU KAÇIRDIM"

Kayıp eş Sevgi Kıranlı ise canlı yayına çıkıp herkesi hayrete düşüren açıklamalarda bulundu. Daha önce yayına bağlanan kayıp ikili, "Biz aşığız. Denizlerin suları kuruyana kadar birbirimizi seveceğiz." şeklinde konuşmuştu.

Stüdyoya gelen Sevgi Kıranlı ise kendisinden 15 yaş küçük olan sevgilisine çok aşık olduğunu dile getirerek, "Muammer beni değil, ben onu kaçırdım." dedi.

Sevgi Kıranlı'nın şok sözleri başta Müge Anlı olmak üzere tüm izleyenleri şaşkınlığa uğrattı.