Mono Clinic'teki tedavisi için Netflix projesini erteledi

Ünlü İngiliz oyuncu Jamie Humphrey, etkileyici bir gülüşe sahip olabilmek için İzmir'deki Mono Clinic'i tercih etti. Dişlerini kliniğin uzman ekibine emanet eden Humphrey, tedavi süreci nedeniyle Netflix projesini erteledi: “Tedavim sonucunda mükemmel bir gülüş elde ettim, eve mutlu döndüm.”

İş insanı Eyup Derundere'nin 15 yıllık sağlık sektörü tecrübesiyle 2017'de İzmir'de kurduğu Mono Clinic, 80 kişilik ekibiyle başta Avrupa, Amerika ve Afrika olmak üzere dünyanın dört bir yanından gelen yabancı hastalara tedavi sunuyor. Gelişmiş tıbbi teknikler ve deneyimli kadrosuyla hizmet veren klinik, ünlü İngiliz oyuncu Jamie Humphrey'nin de diş tedavisinde tercihi oldu.

EVE MUTLU DÖNDÜM

Etkileyici bir gülüşe sahip olabilmek için İzmir'e gelip Mono Clinic'te kozmetik diş tedavisi gören Jamie Humphrey, bu süreç için Netflix'te yayınlanacak projesinin çekimlerini ertelediğini söyledi. Tedavi sürecinden ve yeni gülüşünden çok memnun kalan Humphrey, "Tedavim sonucunda mükemmel bir gülüş elde ettim. Mono Clinic ile iletişime geçtikten sonra bütün aşamalar oldukça kolay ilerledi. Tedavi sürecim tamamen acısızdı. Hekimim harikaydı ve Mono ekibi her konuda çok yardımcıydı. Eve oldukça mutlu döndüm" dedi.

HAYRANLARINA ÖNERDİ

Tedavi sürecinde İzmir'de geçirdiği zamandan çok keyif aldığını da sözlerine ekleyen Jamie Humprey, hayranlarına şöyle seslendi: "Mono Clinic, sağlık turizmi için tercih edilebilecek en iyi klinik. Burası Türkiye-İzmir'de tedavi olabileceğiniz en iyi yer. Eğer bu tedaviyle ilgileniyorsanız, benim yaptığım gibi en iyi kliniği seçmenizi öneririm."

ÜNLÜLERİN TERCİHİ

Sağlık turizminde son dönemde başarılarıyla adından söz ettiren Mono Clinic, yılda 1500'ün üzerinde yabancı hastayı tedavi ediyor. Dünyaca ünlü çok sayıda sosyal medya fenomeninin de plastik cerrahi, obezite, diş ve saç ekimi tedavileri için tercih ettiği Mono Clinic'in daha önce tedavi ettiği tanınmış isimler arasında makyaj sanatçısı Alexis Stone, fitness modeli Mia, sosyal medya fenomeni Riae, model-oyuncu Carla Howe, Nijerya Güzeli Ronnie ve Dreamboys grubu üyeleri de var.