Mira'ya okulda ne oldu?

Okulda fenalaşan Mira Şahin'in beyin kanaması geçirdiği; kafatasında kırıklar olduğu belirlendi. 4 saat sonra haber verilen aile, okul yönetimini suçladı; darp iddiasında bulundu.

İHA

Ankara Keçiören'de 22 Şubat'ta saat 10.00'da okulda fenalaşan Mira Şahin'in (9) ailesine 4 saat sonra haber verildi. Okula giden teyze Hazal Karakaş, küçük kızı baygın halde buldu; ambulans çağırdı. Hastaneye kaldırılan Mira'nın beyin kanaması geçirdiği belirlendi; 10 saatlik ameliyatın ardından yoğun bakıma alındı. Çocuğun kafasını okul sırasına çarptığı öne sürülürken, baba Çağrı Şahin kızının öğretmeni tarafından darp edilmiş olabileceğini söyledi.

ÖĞRETMEN ORTADA YOK

Okul yönetimini suçlayan baba Şahin, "Bize 4 saat sonra haber verdiler. Çocuğum bu sırada beyin kanaması geçiriyormuş. Ambulans bile çağırmamışlar" dedi. Şüpheli öğretmeninin o günden sonra okula gelmediğini, telefonunu kapattığını, arayıp Mira'nın durumunu bile sormadığını belirten Şahin, "Sanki okuldaki çocuklar öğütlenmiş gibi tek bir ağızdan bir şey görmediklerini söylüyor. Bu çok enteresan" ifadesini kullandı. Okul yönetimi ise iddialarla ilgili konuşmazken, hem polis hem de Milli Eğitim Müdürlüğü soruşturma başlattı.

KAFATASINDA 8 KIRIK

Yoğun bakımda tedavisi süren Mira Şahin'in kafatasında 8 kırık tespit edildiği; hayati tehlikesinin de sürdüğü öğrenildi.