En anlamlı, hadisli ve ayetli Miraç Kandili mesajları! Dualı Miraç kandili resimli mesajları 2021

Miraç Kandili resimli mesajları bugünün en çok aranan başlıkları arasında yer alıyor. Miraç Kandili, dualar ve ibadetlerle rağbet ve bereketi arttırdığına inanılan, Peygamber efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)'ın göğe yükseldiği gece olan kutsal gündür. Bu özel ve anlamlı günde tüm sevdiklerine mesajlar göndermek isteyenler için Miraç Kandili ile ilgi resimli kutlama mesajlarını derledik...

Bugün alemler ötesi yolculuk olarak adlandırılan Miraç Kandili... Miraç, kelime anlamı olarak, yukarı çıkmak, yükselmek ya da göğe çıkış demektir. İslâm inancına göre ise Efendimizin (s.a.v), Allah'ın (cc) dâveti üzerine yedi kat semâyı aşıp O'nunla görüşmesi mûcizesidir. Bu özel günde tüm çevresine, akrabasına mesajlar göndermek isteyenler Miraç Kandili ile ilgi resimli kutlama mesajlarını araştırmaya başladılar. Hadisli Miraç Kandili mesajlarını sizler için derledik...

MİRAÇ KANDİLİ İLE İLGİ RESİMLİ KUTLAMA MESAJLARI!

Bu mübarek gecenin ülkemiz ve tüm insanlık aleminin mutluluk ve huzuruna vesile olmasını dilerim.

Miraç Kandili anlamı ve faziletleri nelerdir? Miraç ne demek, kelime anlamı ne?

Rahmet, mağfiret ve bereketi bol üç ayların manevi iklimine girildiğinin habercisi bu günün hayırlara vesile olmasını dilerim. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Anlam ve gönül dünyamıza ışık tutan Miraç Kandili hepimiz için mübarek olsun

Bin damla serpilsin yüreğine, bin tatlı mutluluk dolsun günlerine, binbir hayalin gerçekleri bulsun, her türlü duaların kabul olsun, Miraç kandilin mübarek olsun...

Miraç Kandili'nde okunacak dualar ve sureler! Peygamber Efendimizin Miraç Kandili duası nedir, nasıl okunur?

Bakiler sevgiler adına nice dilekler vardır. Ölümü bile ayırır saymayan gönüller vardır. Mesafeler araya set çekmişse ne çıkar, dualarda birleşen gönüller vardır. Hayırlı kandiller...

İnsanı miraca götüren yol barıştan, sevgiden ve kardeşlikten geçer. Birlik ve beraberlik içinde Miraç Kandiliniz mübarek olsun

Yağmur yüklü bulutlar gibi gelen, eteğindeki hayır cevherlerini başımıza boşaltan ve bizlere mutluluk veren kandilin, büyüsüne kapılmanız dileğiyle. Nice kandiller.

Peygamber Efendimizin bu kutlu yolculuğu; sevgi, saygı, hoşgörü, sağduyu, iyi niyet, kalplere güzellik serpilen bir gün olması dileğiyle Miraç kandilimiz hayırlı olsun.

Peygamber Efendimiz Miraç'a nasıl yükseldi? Miraç hadisesini anlatan hadis-i şerif! Miraç Kandili'nde ne oldu?

Allah'ın rahmeti, bereketi sizinle olsun, gönül güneşiniz hiç solmasın, yüzünüz aydın olsun, kalbiniz nur dolsun, makamınız firdevs, dualarınız kabul olsun. Miraç kandiliniz kutlu olsun...

Bugünün hepimiz için ruhani bir arınma sağlaması dileğiyle...Kandiliniz mübarek olsun

Rabbim bu gecenin hürmetine; Duası kabul olmuş bir kul sevinci yaşat bize. Sabrımızın mükafatı olarak, "Çok şükür" diyebilmeyi de nasip et cümlemize.

UZUN, KISA, ANLAMLI VE HADİSLİ MİRAÇ KANDİLİ MESAJI!

İlahi esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle... Kandilinizi en içten dileklerimle kutlarım.

Sen öyle bir insan ol ki akıllar dursun, sen ona buna değil Allah'a kulsun. Ziynetler içinde parlayan bir nursun, senin gibi bir dostun kandili mübarek olsun.

Miraç Kandili tesbihleri ve zikirleri! Miraç Kandili'nde çekilecek tesbihler ve zikirler nelerdir?

Yükü sevgi, özü saygı, gücü barış, süsü hoşgörü olan mübarek Miraç kandilinizi kutlarım Allah'a emanet olun. Güzel kandiller..

Bir kandil gülü savur sevdiklerine, size onlardan gülücükler getirsin öyle içten öyle samimi ol ki göz yaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kandiliniz mübarek olsun.

Semanın kapılarının sonuna kadar açılıp rahmetin sağanak gibi yağdığı böyle bir gecede düşen damlaların sizleri sırılsıklam etmesi dileğiyle... Kandiliniz mübarek olsun!

Yağmurun toprağa hayat verdiği gibi dualarında hayat bulacağı bu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle Kandiliniz mübarek olsun.

Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği, dostlukların bitmediği; mutlu, umutlu ve sevgi dolu günlere, rahmetlerin yağmur gibi yağdığı nice kandillere... Kandiliniz Mübarek Olsun.

Tefekkür ve şükür vesilesi olan bu mübarek günde dualarımızın kabul olması dileğiyle...Kandiliniz mübarek olsun

Bu gece hayırlı bir gece, yüreklerimiz ibadetle çarpsın, gönüllerimiz bir olsun.. Kandiliniz mübarek olsun!

Bugün ettiğiniz bütün dualar göklere yükselip, tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah. Miraç Kandiliniz mübarek olsun.

Duanız kabul, ameliniz makbul hizmetiniz daim olsun. Saadetiniz kaim olsun. Miraç Kandiliniz kutlu olsun.