Millet Olmak afiş ve slogan yarışması son başvuru ne zaman? Millet Olmak yarışma başvuru nasıl yapılır?

Millet Olmak afiş ve slogan yarışması, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenleniyor. 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü etkinlikleri kapsamından yapılacak yarışmaya lise öğrencileri başvurabilecek. Milli birlik, demokrasi bilincini geliştirmek amacıyla düzenlenen Millet Olmak afiş ve slogan yarışması başvuru nasıl yapılır? İşte Millet Olmak afiş ve slogan yarışması detayları...

Millet Olmak afiş ve slogan yarışmasına katılım sağlamak isteyenler aramalarında konuya ter verdi. 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü etiklikleri sebebiyle yarışma Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek. Yarışmaya yalnızca lise öğrencileri katılacak. Peki, Millet Olmak afiş ve slogan yarışması başvuru nasıl yapılır?

MİLLET OLMAK AFİŞ VE SLOGAN YARIŞMASI BAŞVURU NASIL YAPILIR?

15 Temmuz Millî Birlik ve Demokrasi Günü etkinlikleri çerçevesinde, öğrencilerde millî birlik ve beraberlik duygusunu güçlendirmek, demokrasi bilincini geliştirmek ve pekiştirmek amacıyla "Millet Olmak" temalı afiş ve slogan yarışması düzenlendi.

Yarışmaya örgün eğitime devam eden tüm lise öğrencileri katılabilecek. 35x50 cm ebadında yapılacak afiş çalışmasında teknik sınırlama olmayacak. Afişler, karakalem, sulu boya, kuru boya, guaj boya, akrilik, yağlı boya, kolaj tekniğiyle yapılabileceği gibi bilgisayar ortamında da tasarlanabilecek.

Sloganlar ise en fazla on sözcükten oluşacak, "millî birlik ve demokrasi" konusunda farkındalık geliştirici içerikte olacak.

Çalışmalar, en geç 5 Temmuz 2021 tarihi mesai bitimine kadar il müdürlüklerine okul yönetimleri tarafından dijital ortamda iletilecek.

Eserler, il bazında değerlendirmeye tabii tutulup her ilde birincilik alan eser, ilini ulusal düzeyde temsil etmek üzere 8 Temmuz 2021 tarihi saat 17.00'ye kadar basin@meb.gov.tr adresine dijital ortamda gönderilecek.