Mezarlıkta katliam! Anne ve iki kızına kurşun yağdırdı

İntihar eden oğlunun ölümünden dini nikahlı eşini sorumlu tutan baba, mezarlıkta dehşet saçtı. Mezar ziyaretinde olan gelinini, ab- lasını ve annesini kurşun yağdırarak öldürüp motosikletle kaçtı.

SONER KAN

Adana'da merkez ilçe Sarıçam'daki Buruk Mezarlığı'nda dehşet yaşandı. İddiaya göre; Güldane Gerçek (21), kendisine şiddet uygulayan dini nikahlı eşi Muzaffer E.'yi terk edip, annesi Şenay Gerçek'in (45) evine sığındı. Muzaffer E., kayınvalidesinden eşiyle arasını düzeltip, barıştırmasını istedi. Hem eşi, hem de kaynanasından olumsuz yanıt alan Muzaffer E., girdiği bunalım sonucu Menekşe Mahallesi'ndeki bir ağaca kendini asıp intihar etti.

Muzaffer E.'nin cenazesi, Buruk Mezarlığı'nda toprağa verildi. Güldane Gerçek, dün öğle saatlerinde annesi Şenay Gerçek ve ablası Gaye Gerçek (25) ile birlikte intihar eden eşinin kabrini ziyaret etti.

POLİS KATİLİN PEŞİNDE

Anne ve kızları, kabir ziyaretinden sonra mezarlığın girişinde bulunan banklarda oturup, kendi aralarında sohbet etmeye başladı. Bu esnada oğlunun ölümünden gelinini sorumlu tutan baba Ş.E. de motosikletiyle mezarlığa geldi. Tabancayla anne ve kızlarına kurşun yağdıran Ş.E., daha sonra kaçtı. Şenay, Gaye ve Güldane Gerçek olay yerinde hayatını kaybetti.